Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Filter by Categories
Artikler
Oppskrifter

Vego Chocolate Melts godteri, 180 g

99, -

Tilgjengelighet 17 på lager

853, - igjen til fri frakt
Frakt fra 79 kr
Gratis frakt over 999 kr
Rask levering - 1 - 4 virkedager

Endelig i Norge! Produsenten av verdens favoritt sjokolade Vego har skapt denne fantastiske sjokoladekreasjonen! Disse lekre og superdigge sjokoladeknappene kan brukes i bakst, puttes rett i en kopp med din favoritt varme plantemelk for en deilig og nøtteaktig varm sjokolade eller nytes som dem er. 

 

Vego Chocolate Melts vegansk godteri, 180 g

Vego Chocolate Melts er endelig i Norge! Produsenten av verdens favoritt sjokolade Vego har skapt denne fantastiske sjokoladekreasjonen! Disse lekre og superdigge sjokoladeknappene kan brukes i bakst, puttes rett i en kopp med din favoritt varme plantemelk for en deilig og nøtteaktig varm sjokolade eller nytes som dem er. 

  • Vegansk
  • Fairtrade
  • Økologisk
  • Glutenfri
  • Fri for palmeolje

Vego er kjent som en produsent av den deiligste veganske sjokoladen. Nå har de lansert Vego Melts som er perfekt for å bake kaker og muffins og lage kremete og nøtteaktig varm sjokolade med. Disse søte sjokoladeknappene kan også spises rett fra posen… La oss innrømme det – hvem kan motstå disse? Vego Chocolate Melts vegansk godteri er laget av rå rørsukker, hasselnøtter, kakaosmør og vanilje, er disse fri for gluten, soya og hvete. Derfor passer de inn i nesten enhver livsstil, og ikke bare veganere. I tillegg er de økologiske og Fairtrade. Da finnes det absolutt ingen grunn til å ikke prøve dem!  

Kjøp Vego Chocolate Melts vegansk godteri her.

Om Vego

Vego er en verdenskjent tysk sjokoladeprodusent som lager veganske, økologiske, Fairtrade og innovative kvalitetsprodukter.

  • VEGANSK – Vego er et vegansk selskap, så alle produktene deres er og vil alltid være veganske. For VEGO betyr dette slutten på dyremishandling, men også å produksjon på en miljøbevisst måte.
  • FAIRTRADE – nesten alle VEGO-produktene er Fairtrade -sertifisert. Produktene deres produseres under etiske forhold og uten barnearbeid.
  • ØKOLOGISK – alle produktene til Vego er laget uten grusomheter, av kun naturlige ingredienser av høyeste kvalitet.

Ingredienser

Rørsukker *, Hasselnøttpasta * (20%), Kakaosmør *, Kakaomasse *, Emulgator: Vaniljeekstrakt *, Solsikkelecithin *. Kan inneholde spor av melk og andre nøtter. 

* Økologisk ingrediens

Vego Melts er vegansk godteri. Kjøp Vego Chocolate Melts vegansk godteri her.

Vekt 0.18 kg
Merkevare/produsent

Ingredienser

Rørsukker *, Hasselnøttpasta * (20%), Kakaosmør *, Kakaomasse *, Emulgator: Vaniljeekstrakt *, Solsikkelecithin *. Kan inneholde spor av melk og andre nøtter. 

* Økologisk ingrediens

Næringsinnhold

Næringsinnhold per 100 g 

Energi 2264 kJ / 543 Kcal

Fett 34 g

– hvorav mettet 12 g

Karbohydrater  52 g

– hvorav sukkerarter  47 g

Fiber 3,7 g

Protein 7,1 g

Salt 0,03 g

Allergener

Vegansk, soyafri og glutenfri. Inneholder hasselnøtter. Kan inneholde spor av mandler og melk.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bare innloggede kunder som har kjøpt dette produktet kan legge igjen en omtale.

Du liker kanskje også…

Rull til toppen