Bay’s Kitchen Katsu Curry Stir-in Sauce, 260 g

Lag en klassisk japansk karri hjemme,  uten å måtte bekymre deg for ingredienser som er vanskelige å fordøye og kan forverre IBS og andre tarmsykdommer.

79, -

Utsolgt

Registrer din e-post og bli varslet når dette produktet er på lager igjen

Bay’s Kitchen Katsu Curry Sauce, 260 g 

Lag en klassisk japansk karri hjemme, uten å måtte bekymre deg for ingredienser som er vanskelige å fordøye og kan forverre IBS og andre tarmsykdommer. Bay’s Kitchen Katsu Curry Sauce er velduftende og proppfull av smak.

Bay’s Kitchen Katsu Curry Sauce passer godt sammen med kylling, men det fungerer også perfekt sammen med tofu og tempeh for dem som ønsker et grønnere måltid. Kylling eller vegetarisk katsu curry er et smakfullt måltid og er blitt veldig populært på restauranter verden rundt. Nå kan du lage disse hjemme med Bay’s Kitchen Katsu Curry Sauce!

Bay’s Kitchen Katsu Curry Sauce har tatt sølv i Nourish Awards i Storbritannia i 2021. 

  • Sertifisert lavfodmap av FODMAP Friendly 
  • Glutenfri
  • Melkefri
  • Vegansk (sertifisert av UK Vegetarian Society)
  • Inneholder ingen løk, hvitløk og ingen andre høy FODMAP-ingredienser
  • Fri for nøtter
Anbefalt porsjonsstørrelse for Bay’s Kitchen Katsu Curry Sauce er et halvt glass (130 g). Den er sertifisert lavfodmap for 300 g.Bay’s Kitchen Katsu Curry Sauce må oppbevares i kjøleskap når den er åpnet og brukes innen 2 dager.Om Bay’s Kitchen

Bay, grunnleggeren til Bay’s Kitchen, har levd med ubehagelige symptomer inkludert kramper, tretthet, ryggsmerter, oppblåsthet og de andre (å så «deilige») IBS symptomer i mange år. I 2015 ble hun diagnostisert med IBS og anbefalt å følge et lavt FODMAP kosthold. Etter å ha undersøkt hvilke FODMAP-matvarer hun kunne få kjøpt på matbutikker i Storbritannia, ble hun veldig skuffet da det var nesten ingenting å finne.

Hun begynte å lage hvert eneste måltid fra bunnen av. Dette var veldig utfordrende fordi hun jobbet mye og bodde alene, og hadde ikke tid til å lage alle måltider fra scratch. Hun visste at mange mennesker lever med IBS (1 av 5 lider av IBS), og trodde at det måtte finnes en enklere måte å lage mat på. Hun bestemt seg for å utvikle hennes egne FODMAP-matvarer som var velsmakende og lettvint å lage … og så ble Bay’s Kitchen født!

Bay’s Kitchen ble født med et ønske om å lage nye og spennende lavFODMAP-produkter slik at de som lever med IBS kunne lage mat som smaker godt i en hektisk hverdag. Produsenten har jobbet veldig hardt med å utvikle produkter som er lavFODMAP, glutenfri og melkefri, men som allikevel smaker godt og gir en god smaksopplevelse!

De har fått mange positive tilbakemeldinger på deres produkter og har til og med vunnet gull og sølv på Free From Food Awards i Storbritannia! Hele tiden lytter de til tilbakemeldinger fra deres kunder og utvikler nye oppskrifter og produkter som selvfølgelig er lavFODMAP-sertifisert. Produktene er sertifisert lavFODMAP, glutenfri og vegansk, slik at du kan nyte dem bekymringsfritt og leve et mer symptomfritt liv.

LavFODMAP sertifisering

Det er to organer som tester mengder av FODMAPS i matvarer og sertifiserer lavFODMAP produkter – Monash University og FODMAP Friendly. Bay’s Kitchen samarbeider med Fodmap Friendly som sertifiserer deres produkter. FODMAP Friendly-sertifiseringsprogrammet, som inneholder FODMAP Friendly-logoen, er det eneste registrerte sertifiseringsmerket over hele verden som sertifiserer FODMAP-nivåer i matvarer som har blitt testet for å være lave i FODMAP i et laboratorium.

Først når produktene er testet gjennom  FODMAP Friendly og bestått laboratorietesten, kan produsenten bruke FODMAP Friendly-logoen. Du kan være trygg på at FODMAP Friendly logoen på produkter.  Hvert produkt blir testet for FODMAPs for å avgjøre om det kvalifiserer som lavFODMAP. I tillegg kan de sertifiserte produktene når som helst bli revidert, noe som er viktig for å sikre at godkjente produkter fortsetter å oppfylle kriteriene for å beholde logoen. 

Vekt0.5 kg
Merkevare/produsent

Ingredienser

Vann, kokosnøttkrem (31 %), hvetefri soyasaus (vann, soyabønner, salt, ris, alkohol) (8 %), dekstrose, maismel, karripulver (koriander, gurkemeie, bukkehornkløver, chili, salt, spisskummen, fennikel, sennep, svart pepper) (2,7 %), ingefær, olivenolje, sitronsaftkonsentrat, gurkemeie.

Næringsinnhold

Næringsinnhold per 100 g

Energi 580 kJ/139 kcal Fett 9,9 g – Herav mettet fett 6,8 g Karbohydrater 11 g – Herav sukkerarter 5,7 g Fiber 1 g Protein 1,8 g Salt 1 g

Informasjon om FODMAP innhold per 100 g:Fruktaner totalt** < 0,2g GOS** < 0,05g Fruktose < 0,3g Laktose 0g Glukose 4,1g Mannitol*** < 0,1g Sorbitol*** 0,1g ** Galakto-oligosakkarider (GOS) og fruktan totalt < 0,4 g/porsjonfor å være Low FODMAP. *** Sorbitol og mannitol totalt < 0,5 g/porsjon for å være Low FODMAP.

Allergener

Dette produktet inneholder sennep og soya. Testet og sertifisert Low FODMAP, glutenfri, melkefri og vegansk.
Handlekurv
Skroll til toppen
Rull til toppen