Uhhmami Chicken’ish buljong, 40 g
Uhhmami Chicken’ish er et smakfullt plantebasert alternativ til kyllingbuljong/fond.
Dette er et rent, økologisk og plantebasert alternativ til tradisjonell kyllingbuljong/fond, som kan brukes i sauser og supper. Bruk Chicken’ish i stuffing for heve smaken eller i wok og ramen. Den fungerer også godt som krydder sammen med grønnsaker, når man ønsker mer smak og fylde.
Alle elsker deilig kyllingsuppe. Det er fortsatt mulig å nyte smaken, til og med når man dropper kjøtt. Med Uhhmami Chicken’ish kan du gjenskape kyllingsmaken. Den kan brukes til å tilføre sauser, supper, stuffing og ramen mer smak. Den kan også strøs over grønne grønnsaker for mer smak og fylde.
- Vegansk
- Fri for gluten og hvete
- Melkefri
- Fri for alle allergener
- Fri for tilsetningsstoffer
- Økologisk
- Kun naturlige ingredienser
Tilberedning:
– Bruk 20 g Uhhmami Chicken’ish sammen med en liter vann.
– Bruk en teskje i en kopp varmt vann for å lage suppe.
Om Uhhmami
Uhhmami ble født da gründeren Frank Lantz bestemte seg for å bli veganer. Som tidligere Michelin-star chef, ønsket han å skape innovative, men kjente smaksopplevelser som matchet smaken og kvaliteten på noen av hans signaturretter.
Med produktene fra Uhhmami kan du forvandle klassiske retter, som alle kjenner til og elsker, til deilige plantebaserte alternativer. Uhhmami-produktene handler ikke bare om å imitere kjøtt-, fiske- og ostesmaker, men om å gjenoppfinne dem for å skape helt nye smaksopplevelser med deres rene, økologiske og plantebaserte produkter.
Drivkraften bak Uhhmami er å oppmuntre alle til å spise mer plantebasert for helsen og miljøet. Produktene fra Uhhmami er et godt bevis på at plantebasert mat ikke trenger å være kjedelig og smakløst, snarere tvert imot.