Uhhmami Truffle’ish, 40 g
Uhhmami Truffle’ish fungerer som en erstatning for eller supplement til trøffel. Den er utmerket i pasta, risotto og stuffing, samt til marinering av grønnsaker.
Dryss Uhhmami Truffle’ish over rettene dine for å tilføre dem mer aroma og smak av trøffel. Bruk den til å lage majones med trøffel, eller i sauser og dressinger for ekstra smak og karakter.
Uhhmami Truffle’ish er utviklet for matelskere som er glade i spennende smaker, og den vil garantert heve smaken på matrettene dine betydelig.
Dryss den over pastaretter og risotto for å nyte en helt unik smak og aroma. Den kan også brukes til å lage majones, dressing eller annen saus med trøffelsmak. Du kommer til å elske den jordaktige, søte og litt bitre smaken som ligner veldig på trøffel.
- Vegansk
- Fri for gluten og hvete
- Melkefri
- Fri for alle allergener
- Fri for tilsetningsstoffer
- Økologisk
Dryss en teskje over din matrett for å tilføre deilig trøffelsmak.
Om Uhhmami
Uhhmami ble født da gründeren Frank Lantz bestemte seg for å bli veganer. Som tidligere Michelin-star chef, ønsket han å skape innovative, men kjente smaksopplevelser som matchet smaken og kvaliteten på noen av hans signaturretter.
Med produktene fra Uhhmami kan du forvandle klassiske retter, som alle kjenner til og elsker, til deilige, plantebaserte alternativer. Uhhmami-produktene handler ikke bare om å etterligne kjøtt-, fiske- og ostesmaker, men om å gjenoppfinne dem for å skape helt nye smaksopplevelser med deres rene, økologiske og plantebaserte produkter.
Drivkraften bak Uhhmami er å oppmuntre alle til å spise mer plantebasert for helsen og miljøet. Produktene fra Uhhmami er et godt bevis på at plantebasert mat ikke trenger å være kjedelig og smakløst, snarere tvert imot.