Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Filter by Categories
Artikler
Oppskrifter
-15%

Amisa kikkertmel glutenfritt økologisk, 400 g

55, -

Tilgjengelighet 3 på lager

Fri frakt over 999, -
Frakt fra 79 kr
Gratis frakt over 999 kr
Rask levering - 1 - 4 virkedager

Kikerter er en belgfrukt som man begynte å dyrke tidligst. 7 500 år gamle rester er blitt oppdaget i Midt-Østen. Bruk dette glutenfrie melet til å lage hummus, falafel eller flatbrød. Kikerter er rike på protein, kostfiber og er naturlig glutenfri.

 

Merkevare: Amisa
Kategorier: , , Stikkord: , , , ,

Amisa bokhvetemel glutenfritt økologisk, 400 g 

Kikerter er en belgfrukt som man begynte å dyrke tidligst. 7 500 år gamle rester er blitt oppdaget i Midt-Østen. Bruk dette glutenfrie melet til å lage hummus, falafel eller flatbrød. Kikerter er rike på protein, kostfiber og er naturlig glutenfri.

Amisa glutenfritt og økologisk kikertmel er vegansk, gjærfritt. glutenfritt, melkefritt og fullkorn. Det er en rik kilde til protein og kostfiber. 

Ingredienser: kikertmel, sertifisert økologisk.

Om produsent 

Produsenten Amisa mener at mat – all mat – alltid skal være deilig. De har kastet seg på ‘fri for’ trenden med en overbevisning om at allergivennlig mat kan og skal smake godt. Uansett matallergier, intoleranser, kostholdspreferanser, bør smaken av det vi spiser ALLTID være god, og allergivennlig er ikke noe unntak. Amisa produkter er laget av kun de beste økologiske ingredienser som er framskaffet på en etisk måte.  Svært ofte bruker produsenter av ‘fri for’ mat tradisjonelle ingredienser og tar bort gluten. Amisa har en egen tilnærming til produksjon. Istedenfor bruker de ingredienser som er NATURLIG glutenfri, og kombinerer dem i smarte oppskrifter for å lage smaksrike og spennende matvarer. 

Amisa er en familieeid bedrift som er lidenskapelig opptatt av å lage økologisk, etisk og bærekraftig mat av høy kvalitet for alle. Lidenskapelig opptatt av sunn mat og livsstil, grunnla Noel og Donata Amisa med utgangpunkt i at folk med spesielle kostholdsbehov ikke skulle gå glipp av noe. De laget merkenavnet ved å kombinere navnene på deres andre store lidenskap – barna deres, Amy og Elisa, som nå hjelper til med å skape produkter av høy  kvalitet og god smak for forbrukere over hele verden. Sammen fortsetter familien å skape nye “fri for” produkter. Amisa tilbyr et bredt utvalg av frokostblandinger, knekkebrød, kjeks, brød, bakemikser, pasta, mel og korn. 

Amisa kikertmel er glutenfritt, vegan, økologisk og laktosefritt.

Vekt 0.4 kg
Merkevare/produsent

Ingredienser

Kikertmel*.

*fra økologisk landbruk

Næringsinnhold

Næringsinnhold per 100 g 

Energi 368 kcal
Fett 6.1 g
– Hvorav mettede fettsyrer 0.7 g
Karbohydrater 64.2 g
– Hvorav sukkerarter 0 g
Protein 14.1 g
Kostfiber 7 g
Salt 0.01 g

Allergener

Vegansk, nøttefri, melkefri, soyafri og glutenfri.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bare innloggede kunder som har kjøpt dette produktet kan legge igjen en omtale.

Du liker kanskje også…

Rull til toppen