Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Oppskrifter
Artikler

Bay’s Kitchen Jalfrezi Curry Stir-in Sauce, 260 g

69, -

Tilgjengelighet 8 på lager

Fri frakt over 999, -
Frakt fra 79 kr
Gratis frakt over 999 kr
Rask levering - 1 - 4 virkedager

Er du en stor fan av curry retter? Da er denne sausen perfekt for deg! Dette er en rik, middels sterk og deilig krydret Jalfrezi-saus som vil gi en en spennende og smaksrik curry. 

Bays Kitchen Jalfrezy Curry Sauce lavfodmap saus, 260 g 

Er du en stor fan av curry retter? Da er Bays Kitchen Jalfrezy Curry Sauce perfekt for deg! Dette er en rik, middels sterk og deilig krydret Jalfrezi-saus som vil gi en en spennende og smaksrik curry. 

Jalfrezi er en curry rett med opprinnelse i Bengal og er populært i India. Den består av en hovedingrediens, for eksempel kjøtt, fisk, paneer ost eller grønnsaker, stekt og servert i en tykk og krydret saus med grønn chili. I tillegg kan sausen inneholde paprika og tomater.

Hvis du savner en spennende curry rett fra en indisk restaurant, er Bays Kitchen Jalfrezy Curry Sauce et meget godt alternativ som du enkelt kan lage hjemme.

  • Sertifisert LavFODMAP av FODMAP Friendly 
  • Glutenfri
  • Melkefri
  • Vegansk (sertifisert av UK Vegetarian Society)
  • Inneholder ingen løk, hvitløk og ingen andre høy FODMAP-ingredienser.

Bays Kitchen Jalfrezy Curry Sauce er glutenfri, laktosefri og lavfodmap saus.

Om Bay’s Kitchen

Bay, grunnleggeren til Bay’s Kitchen, har levd med ubehagelige symptomer inkludert kramper, tretthet, ryggsmerter, oppblåsthet og de andre (å så «deilige») IBS symptomer i mange år. I 2015 ble hun diagnostisert med IBS og anbefalt å følge et lavt FODMAP kosthold. Etter å ha undersøkt hvilke FODMAP-matvarer hun kunne få kjøpt på matbutikker i Storbritannia, ble hun veldig skuffet da det var nesten ingenting å finne.

Hun begynte å lage hvert eneste måltid fra bunnen av. Dette var veldig utfordrende fordi hun jobbet mye og bodde alene, og hadde ikke tid til å lage alle måltider fra scratch. Hun visste at mange mennesker lever med IBS (1 av 5 lider av IBS), og trodde at det måtte finnes en enklere måte å lage mat på. Hun bestemt seg for å utvikle hennes egne FODMAP-matvarer som var velsmakende og lettvint å lage … og så ble Bay’s Kitchen født!

Bay’s Kitchen ble født med et ønske om å lage nye og spennende lavFODMAP-produkter slik at de som lever med IBS kunne lage mat som smaker godt i en hektisk hverdag. Produsenten har jobbet veldig hardt med å utvikle produkter som er lavFODMAP, glutenfri og melkefri, men som allikevel smaker godt og gir en god smaksopplevelse!

De har fått mange positive tilbakemeldinger på deres produkter og har til og med vunnet gull og sølv på Free From Food Awards i Storbritannia! Hele tiden lytter de til tilbakemeldinger fra deres kunder og utvikler nye oppskrifter og produkter som selvfølgelig er lavFODMAP-sertifisert. Produktene er sertifisert lavFODMAP, glutenfri og vegansk, slik at du kan nyte dem bekymringsfritt og leve et mer symptomfritt liv.

LavFODMAP sertifisering

Det er to organer som tester mengder av FODMAPS i matvarer og sertifiserer lavFODMAP produkter – Monash University og FODMAP Friendly. Bay’s Kitchen samarbeider med Fodmap Friendly som sertifiserer deres produkter. FODMAP Friendly-sertifiseringsprogrammet, som inneholder FODMAP Friendly-logoen, er det eneste registrerte sertifiseringsmerket over hele verden som sertifiserer FODMAP-nivåer i matvarer som har blitt testet for å være lave i FODMAP i et laboratorium.

Først når produktene er testet gjennom  FODMAP Friendly og bestått laboratorietesten, kan produsenten bruke FODMAP Friendly-logoen. Du kan være trygg på at FODMAP Friendly logoen på produkter.  Hvert produkt blir testet for FODMAPs for å avgjøre om det kvalifiserer som lavFODMAP. I tillegg kan de sertifiserte produktene når som helst bli revidert, noe som er viktig for å sikre at godkjente produkter fortsetter å oppfylle kriteriene for å beholde logoen. 

Bays Kitchen Jalfrezy Curry Sauce er glutenfri, laktosefri og lavfodmap saus.

Vekt 0.4 kg
Merkevare/produsent

Ingredienser

Tomater, vann, grønn paprika (7%), rød paprika (7%), tomatpuré, rapsolje, maismel, gurkemeie, korianderblad, gressløk, spisskummen, dekstrose, salt, melkesyre, cayenne pepper, paprika, sort pepper.

Næringsinnhold

Næringsinnhold per 100 g

Energi 216 kJ / 51 kcal

Fett 3,0 g

– hvorav mettet 0,2 g

Karbohydrater 5,8 g

– hvorav sukker 1,7 g

Fiber 0,9 g

Protein 1,2 g

Salt 0,7 g

Lav FODMAP * info per 100 g

Totale fruktaner ** <0,1 g

GOS ** <0,1 g

Fruktose 1,54 g

Laktose 2.28g

Glukose <0,1 g

Mannitol *** <0,1 g

Sorbitol *** <0,1 g

** Galakto-oligosakkarider (GOS) og fruktan totalt <0,4 g /lav FODMAP.

*** Sorbitol og mannitol totalt <0,5 g /lav FODMAP

Allergener

Fri for gluten, melk, soya og egg.

Du liker kanskje også…

Rull til toppen