Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Filter by Categories
Artikler
Oppskrifter
-6%

Bay’s Kitchen LavFODMAP saus sett, 10 x 260g

650, -

Tilgjengelighet 25 på lager

Fri frakt over 999, -
Frakt fra 79 kr
Gratis frakt over 999 kr
Rask levering - 1 - 4 virkedager

Bay’s Kitchens smaksrike lavFODMAP sauser gjør det superenkelt og kjapt å lage smakfulle måltider hjemme. Nå kan du lage spennende indiske, asiatiske, meksikanske og italienske retter, blant annet deilig curry, stir fry, nachos, taco, enchilada, pizza, pasta og mye mer! Denne smakspakken er perfekt for deg som ønsker å smake alle 10 sauser.

Bays Kitchen Sauce Lav FODMAP middag , 10 x 260 g 

Bay’s Kitchens smaksrike lavFODMAP sauser gjør det superenkelt og kjapt å lage smakfulle måltider hjemme. Nå kan du lage spennende indiske, asiatiske, meksikanske og italienske retter, blant annet deilig curry, stir fry, nachos, taco, enchilada, pizza, pasta og mye mer! Denne smakspakken er perfekt for deg som ønsker å smake alle 10 sauser:

 • Tomato & Basil
 • Mild Korma
 • Tikka Masala
 • Katsu Curry
 • Sweet & Sour
 • Thai Massaman
 • Thai Green Curry
 • Spicy Arrabbiata
 • Jalfrezi Curry
 • Spicy Mexican

For mer informasjon ingredienser og næringsinnhold, sjekk hvert av produktene.

Bays Kitchen Sauce lav FODMAP saus er:

 • Sertifisert LavFODMAP av FODMAP Friendly 
 • Glutenfri
 • Melkefri
 • Vegansk (sertifisert av UK Vegetarian Society)
 • Inneholder ingen løk, hvitløk og ingen andre høy FODMAP-ingredienser.

Bays Kitchen Sauce saus er glutenfri og laktosefri. Bays Kitchen Sauce er perfekt for en lav fodmap middag!

Om Bay’s Kitchen

Bay, grunnleggeren til Bay’s Kitchen, har levd med ubehagelige symptomer inkludert kramper, tretthet, ryggsmerter, oppblåsthet og de andre (å så “deilige”) IBS symptomer i mange år. I 2015 ble hun diagnostisert med IBS og anbefalt å følge et lavt FODMAP kosthold. Etter å ha undersøkt hvilke FODMAP-matvarer hun kunne få kjøpt på matbutikker i Storbritannia, ble hun veldig skuffet da det var nesten ingenting å finne.

Hun begynte å lage hvert eneste måltid fra bunnen av. Dette var veldig utfordrende fordi hun jobbet mye og bodde alene, og hadde ikke tid til å lage alle måltider fra scratch. Hun visste at mange mennesker lever med IBS (1 av 5 lider av IBS), og trodde at det måtte finnes en enklere måte å lage mat på. Hun bestemt seg for å utvikle hennes egne FODMAP-matvarer som var velsmakende og lettvint å lage … og så ble Bay’s Kitchen født!

Bay’s Kitchen ble født med et ønske om å lage nye og spennende lavFODMAP-produkter slik at de som lever med IBS kunne lage mat som smaker godt i en hektisk hverdag. Produsenten har jobbet veldig hardt med å utvikle produkter som er lavFODMAP, glutenfri og melkefri, men som allikevel smaker godt og gir en god smaksopplevelse!

De har fått mange positive tilbakemeldinger på deres produkter og har til og med vunnet gull og sølv på Free From Food Awards i Storbritannia! Hele tiden lytter de til tilbakemeldinger fra deres kunder og utvikler nye oppskrifter og produkter som selvfølgelig er lavFODMAP-sertifisert. Produktene er sertifisert lavFODMAP, glutenfri og vegansk, slik at du kan nyte dem bekymringsfritt og leve et mer symptomfritt liv.

LavFODMAP sertifisering

Det er to organer som tester mengder av FODMAPS i matvarer og sertifiserer lavFODMAP produkter – Monash University og FODMAP Friendly. Bay’s Kitchen samarbeider med Fodmap Friendly som sertifiserer deres produkter. FODMAP Friendly-sertifiseringsprogrammet, som inneholder FODMAP Friendly-logoen, er det eneste registrerte sertifiseringsmerket over hele verden som sertifiserer FODMAP-nivåer i matvarer som har blitt testet for å være lave i FODMAP i et laboratorium.

Først når produktene er testet gjennom  FODMAP Friendly og bestått laboratorietesten, kan produsenten bruke FODMAP Friendly-logoen. Du kan være trygg på at FODMAP Friendly logoen på produkter.  Hvert produkt blir testet for FODMAPs for å avgjøre om det kvalifiserer som lavFODMAP. I tillegg kan de sertifiserte produktene når som helst bli revidert, noe som er viktig for å sikre at godkjente produkter fortsetter å oppfylle kriteriene for å beholde logoen. 

Bays Kitchen Sauce er glutenfri og laktosefri. Bays Kitchen lav FODMAP saus er perfekt for en lav fodmap middag!

Vekt 4 kg
Merkevare/produsent

Allergener

Fri for gluten, melk, soya og egg.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bare innloggede kunder som har kjøpt dette produktet kan legge igjen en omtale.

Du liker kanskje også…

Rull til toppen