Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Artikler
Oppskrifter

Just Wholefoods Carrot & Coriander Soup, 4 x 17 g

45, -

Tilgjengelighet 7 på lager

Fri frakt over 999, -
Frakt fra 79 kr
Gratis frakt over 999 kr
Rask levering - 1 - 4 virkedager

Denne deilige økologiske suppen er et lettvint og sunt måltid.  Den er rask og enkel å lage og full av næringsstoffer. 

 

Denne deilige økologiske suppen er et lettvint og sunt måltid.  Den er rask og enkel å lage og full av næringsstoffer. Dette er rett og slett en varm glede fullpakket med smak. Laget med økologisk koriander og gulrotbiter. Det eneste du trenger for å lage den er varmt vann! Den er perfekt å ha med seg på hytta eller på tur. 
Pakkestørrelse: 4 x 17g. 4 porsjoner (11.25 kr per porsjon)
  • Glutenfri
  • Lavt fettinnhold
  • uten MSG
  • Ingen kunstige fargestoffer / smakstilsetninger / konserveringsmidler
  • Uten palmeolje

Just Whole Foods suppe er glutenfri, laktosefri og økologisk.

DiggBox leverer bærekraftige og smakfulle produkter – vi gjør det lettere å leve sunnere og grønnere. Vi tilbyr helsekost, abonnement, snacks, gavebokser og mye mer. 

Vi i DiggBox er lidenskapelig opptatt av bærekraft, ren livsstil og sunt kosthold.  Våre spennende og velsmakende produkter gjør det enkelt å velge bærekraftig og sunt i en travel hverdag, uten at det går på bekostning av smak. Vår misjon er å gjøre bærekraftig kosthold enklere og mer spennende ved å tilby produkter av høy kvalitet som smaker deilig. Spesielt brenner vi for å gjøre det enkelt for dem som har ulike former for matintoleranser og allergier, samt følger et bestemt kosthold, for eksempel plantebasert. Våre produkter kan nytes med god samvittighet og gir en fantastisk smaksopplevelse. Ikke gå glipp av salg på økologisk, vegansk og glutenfritt!

Vi er hele tiden på jakt etter og prøvesmaker hundrevis av produkter, og bare de mest spennende og smakfulle får plass hos oss. De fleste av våre produkter er økologiske og mange er i tillegg Fairtrade. Hos oss finner du kun naturlige matvarer uten kunstige tilsetningsstoffer, ofte i en plastfri emballasje. I vår nettbutikk får du mulighet til å kjøpe spennende godbiter av høy kvalitet som du ikke finner andre steder. Ofte har vi salg på økologisk, vegansk og glutenfritt!

Velkommen til vårt univers av smaksrike og spennende produkter som lyser opp i hverdagen!

Vi er en forhandler og distributør av følgende merker: Earthbite, Amisa, Bonsan, Vantastic Foods, Biona og Kuhbonbon. I vår nettbutikk finner du også mange flere spennende merker som du ikke finner andre steder.

Vekt 0.1 kg
Merkevare/produsent

Ingredienser

Gulrotbiter * (29%), potetstivelse *, løkpulver *, tomatpulver *, vegetabilsk bouillon * (havsalt, maltodextrin *, rismel *, grønnsaker * [løk *, gulrøtter *, pastinakk *], gjærekstrakt, solsikkeolje *, persille *, gurkemeie *), havsalt, korianderblad * (3%), gressløk *, silica, svart pepper *.
* sertifiserte økologiske ingredienser

Næringsinnhold

Næringsinnhold per 100 g/per porsjon 17 g

Energi (KJ) 1284/(Kcal) 304 eller (KJ) 218/(Kcal) 52
Fett (g) 1.7/0.3
– hvorav mettet (g) 0.3/0.1
Karbohydrater (g) 59/10
– hvorav sukkerarter (g) 34/5.8
Kostfiber (g) 15.4/2.6
Protein (g) 5.3/0.9
Salt (g) 10.3/1.8

Allergener

Vegansk, soyafri, nøttefri og glutenfri.

Du liker kanskje også…

Rull til toppen