Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Oppskrifter
Artikler

Natur Compagnie Snack Cup Veggie Noodle Soup, 50 g

45, -

Tilgjengelighet 14 på lager

Fri frakt over 999, -
Frakt fra 79 kr
Gratis frakt over 999 kr
Rask levering - 1 - 4 virkedager

Natur Compagnie suppe med nudler og grønnsaker er en perfekt og kjapp matbit hjemme, på kontoret eller på tur. Fyll koppen med kokende vann, rør godt om og la den hvile i noen minutter, så er den klar!

 

Merkevare: Natur Compagnie
Varenummer: 77 Kategorier: , Stikkord: , , , ,

Natur Compagnie Veggie Noodle suppe økologisk, 50 g 

Natur Compagnie suppe med nudler og grønnsaker er en perfekt og kjapp matbit hjemme, på kontoret eller på tur. Fyll koppen med kokende vann, rør godt om og la den hvile i noen minutter, så er den klar!

Natur Compagnie suppe med nudler er økologisk og vegan.

DiggBox leverer bærekraftige og smakfulle produkter – vi gjør det lettere å leve sunnere og grønnere. Vi tilbyr helsekost, abonnement, snacks, gavebokser og mye mer. 

Vi i DiggBox er lidenskapelig opptatt av bærekraft, ren livsstil og sunt kosthold.  Våre spennende og velsmakende produkter gjør det enkelt å velge bærekraftig og sunt i en travel hverdag, uten at det går på bekostning av smak. Vår misjon er å gjøre bærekraftig kosthold enklere og mer spennende ved å tilby produkter av høy kvalitet som smaker deilig. Spesielt brenner vi for å gjøre det enkelt for dem som har ulike former for matintoleranser og allergier, samt følger et bestemt kosthold, for eksempel plantebasert. Våre produkter kan nytes med god samvittighet og gir en fantastisk smaksopplevelse. Ikke gå glipp av salg på økologisk, vegansk og glutenfritt!

Vi er hele tiden på jakt etter og prøvesmaker hundrevis av produkter, og bare de mest spennende og smakfulle får plass hos oss. De fleste av våre produkter er økologiske og mange er i tillegg Fairtrade. Hos oss finner du kun naturlige matvarer uten kunstige tilsetningsstoffer, ofte i en plastfri emballasje. I vår nettbutikk får du mulighet til å kjøpe spennende godbiter av høy kvalitet som du ikke finner andre steder. Ofte har vi salg på økologisk, vegansk og glutenfritt!

Velkommen til vårt univers av smaksrike og spennende produkter som lyser opp i hverdagen!

Vi er en forhandler og distributør av følgende merker: Earthbite, Amisa, Bonsan, Vantastic Foods, Biona og Kuhbonbon. I vår nettbutikk finner du også mange flere spennende merker som du ikke finner andre steder.

Vekt 0.06 kg
Merkevare/produsent

Ingredienser

Pasta * (70%) (Durumhvete *), glukosesirup *, havsalt, tomater * (2,9%), paprika * (2,7%), cucchini * (2,7%), purre * (2 , 7%)), gulrøtter * (2,7%), olivenolje *, maisstivelse *, løkpulver * (1%), pastinakkpulver * (0,7%), rørsukker *, gjærekstrakt, konsentrert grønnsaksjuice * (gulrøtter *, løk *), gurkemeie *, Lovage rot *, lovage blader *, persille *, muskat *, timian *, gressløk *, gresskar *, pepper *, laurbærblad *, solsikkeolje *, hvitløk *, fennikelfrø *. (* sertifisert økologisk).

Næringsinnhold

Næringsinnhold per 100 g 

Energi 296kJ / 70kcal
Fett 0,6g
– hvorav mettet 0,1g
Karbohydrater 13,1g
Hvorav sukker 1,4g
Protein 2,3g
Salt 1,0 g

Allergener

Vegansk, melkefri, nøttefri, soyafri. Inneholder gluten. Kan inneholde spor av melk, egg, seleri, sennep, soya og laktose.

Du liker kanskje også…

Rull til toppen