Tilbud!

Sukrin Sirup Caramel, 450 g

49, -

Sukrin Sirup Caramel er er et fantastisk alternativ til ordinær karamellsaus, da den har et lavt innhold av karbohydrater, og i tillegg inneholder mye fiber. Sirupen er perfekt over iskrem, yoghurt, pannekaker, frukt/bær og ulike desserter. Det lave innholdet av sukkerarter gjør Sukrin Sirup svært blodsukkervennlig.

 

Tilgjengelighet 4 på lager

Fri frakt over 999, -

Sukrin Sirup Karamell lavkarbo, 450 g 

Sukrin Sirup Caramel er er et fantastisk alternativ til ordinær karamellsaus, da den har et lavt innhold av karbohydrater, og i tillegg inneholder mye fiber. Sirupen er perfekt over iskrem, yoghurt, pannekaker, frukt/bær og ulike desserter. Det lave innholdet av sukkerarter gjør Sukrin Sirup svært blodsukkervennlig. Du kan også bruke sirupen der du ellers ville brukt honning eller sirup i bakst og matlaging.

SukrinSirup er kjempefin å bruke i kjeks og cookies for å få det deilige resultatet med sprø utside og myk kjerne. ­I tillegg er den perfekt i hjemmelagde barer – den tilfører både sødme, perfekt konsistens og en god dose fiber. Et annet smart tips er å bytte ut honning og sirup i hjemmelagde marinader og dressinger med SukrinSirup.

– Sunnere karamellsaus

– Lavkarbovennlig (21g per 100g)

– Svært blodsukkervennlig (1,8g per 100g)

– Høyt innhold av fiber (49g per 100g!!)

– Fantastisk karamellsmak

– Perfekt konsistens

– Nydelig på is, grøt, frukt, yoghurt, pannekaker, bær, smoothie, frokostskålen og mer.

Sukrin Sirup Karamell er lavkarbo, glutenfri, sukkerfri og vegansk.

Ingredienser:

Løselig maisfiber, søtstoffer (sorbitol, erythritol, steviolglykosider), melasse, aroma, salt.

Næringsinnhold pr. 100g:

Energi 149 kcal

Fett 0 g

-herav mettet fett 0 g

Karbohydrat 21 g

-hvorav sukkerarter 1,8 g

-hvorav polyoler 14 g

Netto karbohydrater 6,6 g

Fiber 49 g

Protein 0 g

Salt 0,07 g

Om Sukrin

Funksjonell Mat så dagens lys i 2007, som et resultat av at 3 voksne gutter møttes på ernæringsstudie med et felles ønske om å starte sin egen bedrift. Den første forretnings-idéen var å tilby en sunn og naturlig erstatning for sukker, og svaret ble Sukrin.

Gutta begynte i det små, med kjøkkenbenken hjemme som arbeidsplass. Her ble det testet, bakt og smakt, og potensielle kunder ble kontaktet og besøkt. Det krevde tålmodighet, engasjement og en urokkelig tro på at de ville lykkes. De måtte stå imot byråkrati, store konkurrenter og mange andre uante utfordringer, men litt etter litt ble kundene flere og flere. Venner og familie trådte til for å hjelpe, og flere av dem ble etter hvert ansatt i firmaet.

I dag er vi fortsatt bare 5 ansatte, men vi er dedikerte og arbeidsomme, og setter kunden i fokus. Vi er ildsjeler som ønsker å hjelpe mennesker til et bedre liv ved å tilby nye og spennende matvarer som gjør det lettere å leve sunt. Vi er stolte av å kunne tilby mer enn 20 egne produkter, som alle er utviklet av oss og basert på naturlige ingredienser.

Etterspørselen etter produktene våre har vært stor, også langt utover Norges grenser. Du kan nå kjøpe Funksjonell Mat-produkter i de fleste land i Europa, og i USA og Australia.

Vekt 0.5 kg

Ingredienser

Løselig maisfiber, søtstoffer (sorbitol, erythritol, steviolglykosider), melasse, aroma, salt.

Næringsinnhold

Næringsinnhold per 100 g 

Energi 149 kcal

Fett 0 g

-herav mettet fett 0 g

Karbohydrat 21 g

-hvorav sukkerarter 1,8 g

-hvorav polyoler 14 g

Netto karbohydrater 6,6 g

Fiber 49 g

Protein 0 g

Salt 0,07 g

Allergener

Fri for egg, gluten, hvete, soya og nøtter. Inneholder melk.

Du liker kanskje også…