Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Filter by Categories
Oppskrifter
Artikler
-13%

The Humble Co stoff munnbind, 1 stk

65, -

Tilgjengelighet 1 på lager

Fri frakt over 999, -
Frakt fra 79 kr
Gratis frakt over 999 kr
Rask levering - 1 - 4 virkedager
Ekstraordinære tider krever ekstraordinære tiltak. Dette gjenbrukbare munnbindet er laget av polyesterfiber og bomull. En perfekt og miljøvennlig beskyttelse!

The Humble Co Face Mask stoff munnbind, 1 stk 

Ekstraordinære tider krever ekstraordinære tiltak. Dette gjenbrukbare munnbindet er laget av polyesterfiber og bomull. En perfekt og miljøvennlig beskyttelse!

✔️ miljøvennlig emballasje

✔️ gjenbrukbar

✔️ mykt stoff

✔️ passer for veganere/cruelty-free

✔️Stilig skandinavisk design – laget med kjærlighet i Sverige

Munnbind til The Humble Co produseres på fabrikker som overholder de høyeste hygieniske standardene. Bruk av dette munnbindet er kun etter brukerens skjønn,  materialkvaliteten og håndverket er garantert av produsenten. Produktet er ikke sertifisert for medisinsk bruk eller for å brukes som personlig verneutstyr og er kategorisert som arbeidsklær. Maskinvask: kan vaskes minst 5 ganger i en vaskepose, uten vaskemiddel og ved en temperatur på 60 ° C til 90 ° C. Håndvask vil forlenge maskens levetid ytterligere. 

Ingredienser

Laget av polyesterfiber (65,9%) og bomull (34,1%).

The Humble Co stoff munnbind er miljøvennlig.

Om The Humble Co

Det er på tide å handle. Det er ingen planet B.  Og det er derfor vi eksisterer. Siden 2013 har The Humble Co. ledet en liten revolusjon innen personlig pleieprodukter – fra design og produksjon til ydmykhet. Virksomhetenble grunnlagt av tannlegen Noel Abdayem, etter en periode med frivillig arbeid i Jamaica, og er nå tilgjengelig i mer enn 40 000 butikker og tannklinikker over hele verden. Alle produktene er designet og produsert under veiledning og tilsyn av et team av tannleger. Bevisbaserte innovasjoner har gitt opphav til miljøvennlige forbrukerprodukter som er gunstige for alle å bruke. 

Vekt 0.1 kg
Merkevare/produsent

Ingredienser

Laget av polyesterfiber (65,9%) og bomull (34,1%).

Allergener

Vegansk og cruelty free.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bare innloggede kunder som har kjøpt dette produktet kan legge igjen en omtale.

Du liker kanskje også…

Rull til toppen