Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Filter by Categories
Oppskrifter
Artikler

Barebells Vegan Proteinbar Hazelnut & Nougat, 55g

35, -

Tilgjengelighet 9 på lager

Fri frakt over 999, -
Frakt fra 79 kr
Gratis frakt over 999 kr
Rask levering - 1 - 4 virkedager

Den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves for ENDELIG har Barebells lansert VEGANSKE proteinbarer! Det skal mye til for å toppe dagens sortiment med proteinbarer, men her har jammen Barebells gjort det igjen.

 

Barebells Vegan Proteinbar Hazelnut & Nougat, 55g 

Den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves for ENDELIG har Barebells lansert VEGANSKE proteinbarer! Det skal mye til for å toppe dagens sortiment med proteinbarer, men her har jammen Barebells gjort det igjen. Dette er uten tvil de beste veganske barene vi noen gang har smakt. Hele 15 g protein per bar og ikke tilsatt sukker.

Barebells er en vegan, laktosefri, glutefri og sukkerfri proteinbar.

DiggBox leverer bærekraftige og smakfulle produkter – vi gjør det lettere å leve sunnere og grønnere. Vi tilbyr helsekost, abonnement, snacks, gavebokser og mye mer. 

Vi i DiggBox er lidenskapelig opptatt av bærekraft, ren livsstil og sunt kosthold.  Våre spennende og velsmakende produkter gjør det enkelt å velge bærekraftig og sunt i en travel hverdag, uten at det går på bekostning av smak. Vår misjon er å gjøre bærekraftig kosthold enklere og mer spennende ved å tilby produkter av høy kvalitet som smaker deilig. Spesielt brenner vi for å gjøre det enkelt for dem som har ulike former for matintoleranser og allergier, samt følger et bestemt kosthold, for eksempel plantebasert. Våre produkter kan nytes med god samvittighet og gir en fantastisk smaksopplevelse. Ikke gå glipp av salg på økologisk, vegansk og glutenfritt!

Vi er hele tiden på jakt etter og prøvesmaker hundrevis av produkter, og bare de mest spennende og smakfulle får plass hos oss. De fleste av våre produkter er økologiske og mange er i tillegg Fairtrade. Hos oss finner du kun naturlige matvarer uten kunstige tilsetningsstoffer, ofte i en plastfri emballasje. I vår nettbutikk får du mulighet til å kjøpe spennende godbiter av høy kvalitet som du ikke finner andre steder. Ofte har vi salg på økologisk, vegansk og glutenfritt!

Velkommen til vårt univers av smaksrike og spennende produkter som lyser opp i hverdagen!

Vi er en forhandler og distributør av følgende merker: Earthbite, Amisa, Bonsan, Vantastic Foods, Biona og Kuhbonbon. I vår nettbutikk finner du også mange flere spennende merker som du ikke finner andre steder.

Vekt 0.055 kg
Merkevare/produsent

Ingredienser

Protein (soya, erter, ris), fuktighetsgivende middel (vegetabilsk glyserol), fiber (polydextrose, oligofructose), søtningsmiddel (maltitol, sukralose), kakaosmør, hasselnøtter, kakaomasse, solsikkeolje, rismel, kakaopulver, aroma, emulgator, aroma, emulgator

Allergi informasjon: Kan inneholde spor av gluten, melk, egg og nøtter.

OBS!: For høyt forbruk kan ha avførende/lakserende effekt

Næringsinnhold

Næringsinnhold per 100 g./55 g bar

Energi 1702 kJ/ 407 kcal eller 936 kJ/ 224 kcal

Fett 21 g/11 g

– herav mettede fettsyrer 8,2 g/4,5 g

Karbohydrater 35 g/19 g

– herav sukkerarter 1,7 g/1 g

Fiber 12 g/6,7 g

Protein 27 g/15 g

Salt 0,58 g/0,32 g

Allergener

Fri for egg, melk, hvete og gluten. Inneholder soya og hasselnøtter. Kan inneholde spor av melk og nøtter. Kan inneholde spor av glutenmelkegg og nøtter.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bare innloggede kunder som har kjøpt dette produktet kan legge igjen en omtale.

Du liker kanskje også…

Rull til toppen