Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Filter by Categories
Artikler
Oppskrifter
-71%

Earth Bite energibar Goji & Cacao, 50 g. BEST FØR 29.10.20.

10, -

Tilgjengelighet 27 på lager

Fri frakt over 999, -
Frakt fra 79 kr
Gratis frakt over 999 kr
Rask levering - 1 - 4 virkedager

Earth Bite Goji & Cacao råbar er en frukt- og nøttebar som inneholder dadler, cashewnøtter, kakao og gojibær.  Dette er den beste råbaren når det gjelder smak og konsistens. Ren som naturen selv! Earth Bite bar er vegansk, glutenfri og økologisk.

 

Earth Bite bar, økologisk

Earth Bite Goji & Cacao råbar er en frukt- og nøttebar som inneholder dadler, cashewnøtter, kakao og gojibær. Dette er den beste råbaren når det gjelder smak og konsistens. Ren som naturen selv! Dette er rett og slett en deilig godbit med en god kombinasjon av kakao og gojibær som er en verdens mest næringsrike supermattyper. Denne baren er laget av kun naturlige ingredienser. Earth Bite energibar er vegansk, glutenfri, laktosefri og økologisk. Den inneholder rikelig med næringstoffer – vitaminer, mineraler, proteiner, fiber, antioksidanter og mer.

Produsenten Earth Bite er veldig bevisst på de ingrediensene de bruker, og spesielt hvor de kommer fra. Alle fruktene, nøttene og bærene er 100% veganske og økologiske, og de bryr seg om at barene skal være bra for kroppen din, dyrelivet og miljøet. Earth Bite sine produkter er laget av ingredienser av høyeste kvalitet og inneholder de mest næringstike supermattypene i verden. Dette gjør at barene både smaker deilig og er meget sunne for kroppen. De tror at alle må føle seg bra for å gjøre verden til et bedre sted for alle.

Earth bite bar – Produsent

Earth Bite ble startet av to søstre fra Sverige mens de bodde i solrike Kalifornia. En solfylt dag på den grenseløse stranden i Sør-California ble Earth-bite visjonen født – å produsere smakfulle snacks som er bra for helsen, og ikke skader dyrelivet og miljøet. Når de holdt surfebrettet i den ene hånden og en matbit i den andre, sa søstrene til hverandre: “En dag skal vi lage de beste plantebaserte snacks i verden. Når folk smaker en bit, kommer de til å føle det vi føler nå – sunne og gode vibber ”.

Den dagen har kommet. Når folk smaker på barene til Earth Bite, kan du se dem drømmer seg bort – helt til Kalifornia og den solrike stranda.

Earth Bite grunderne elsker glade dyr og ren natur. Ved å lage denne deilige baren, vil de inspirere flere til å spise mer plantebasert. De har tro på at det å spise sunt går sammen med å gjøre verden til et bedre sted. For når man har det bra – gjør man gode ting.

Ingredienser

Dadler, CASHEWNØTTER, gojibær, kakao. Inneholder spor av solsikkeolje.

Allergener

Earth Bite energibar er vegansk, glutenfri, laktosefri og økologisk. Fri for melk, gluten, hvete. Inneholder cashewnøtter.

Vekt 0.05 kg
Merkevare/produsent

Ingredienser

Dadler, CASHEWNØTTER, gojibær, kakao. Inneholder spor av solsikkeolje.

Næringsinnhold

Næringsinnhold per 100 g 

Energi: 1569 kJ / 374 kcal

Fett: 12 g

– hvorav mettet fett: 5 g

Karbohydrater: 53 g

– hvorav sukkerarter: 45 g

Kostholdsfiber: 8 g

Protein: 9 g

Salt: 0,08 g.

Allergener

Earth Bite bar er vegansk, glutenfri og økologisk. Fri for melk, gluten, hvete. Inneholder cashewnøtter. Laget på en fabrikk som håndterer andre nøtter, sesamfrø, melk, soya og gluten.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bare innloggede kunder som har kjøpt dette produktet kan legge igjen en omtale.

Rull til toppen