Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Oppskrifter
Artikler
-11%

Boostball Keto Burners smakspakke, 6 x 45 g

209, -

Tilgjengelighet 6 på lager

Fri frakt over 999, -
Frakt fra 79 kr
Gratis frakt over 999 kr
Rask levering - 1 - 4 virkedager
ndelig i Norge! Det enkleste er ofte det beste. Derfor inneholder disse deilige lavkarbo kulene kun naturlige ingredienser. De er pakket i 100% nedbrytbar emballasje og er en perfekt snack på farten! Velkommen til et sjokoladeparadis! Denne brownie er som ingen andre … den er fullpakket med naturlig godhet.

Boostball Burners lavkarbo snacks smakspakke, 6 x 45 g

Endelig i Norge! Det enkleste er ofte det beste. Derfor inneholder disse deilige lavkarbo kulene kun naturlige ingredienser. De er pakket i 100% nedbrytbar emballasje og er en perfekt snack på farten!
Vil du oppleve Boostball men er ikke helt sikker på hvilken variant du liker best? Da er denne smakspakken for deg! Den inneholder seks varianter av Boostball:
Se hvert produkt for innhold og ingredienser.
Disse lille kulene vil støtte trenings- og helsemålene dine, inkludert vekttap. Boostball Burners er rett og slett en drømmegodbit som må oppleves!
De inneholder kun 0,35 g naturlig sukker per kule. Disse kulene er naturlig sunne, men de vil tilfredsstille enhver søt tann. De er fulle av godhet og inneholder minimalt med karbohydrater.

– Larkarbo – kun 4.2 g karbohydrater per pakke!

– Sukkerfri og søtet med naturlig Stevia (ingen kunstige søtstoffer!)

– Suveren på smak!

– Plantebasert/vegansk

– Fri for melk, gluten, soya og hvete

– Ingen palmeolje

– Fullpakket med protein og kostfiber

Om Boostball

Når produsenten bestemte seg for å revolusjonere verden med sine Boostballs, var de opptatt av to ting: ‘MINDRE INGREDIENSER, MER PROTEIN’ og “BRUKE KUN NATURLIGE INGREDIENSER SOM ER BRA FOR KROPPEN”. Deres energikuler inneholder mye protein, som er byggesteinen for muskler. De inneholder kun naturlige sukkerarter som finnes i frukt og planter. Så de er perfekte som en næringsrik matbit, et påfyll av protein og energi boost under trening. Disse kulene er også en rik kilde til vitaminer og mineraler som vitamin A, B, E, B12, kalsium, jern og sink. Alle produktene til Boostball er laget med 7 rå kaldpressede ingredienser, så det er ingen baking og ingen raffinering. Bare ren og sunn proteinlykke i hver bit. 

Vekt 0.18 kg
Merkevare/produsent

Næringsinnhold

Næringsinnhold per 100 g/45 g pose

Energi 2677kj / 645kcal eller 1071kj / 258kcal

Fett 59,3 g/23,7 g

– hvorav mettet fett 40g/16g

Karbohydrater 10g/4,2g

– hvorav sukkerarter 3,5 g/1,4 g

Kostfiber 11,2 g/4,5 g

Protein 13g/5,2g

Salt 0,1 g/0,0 g

Du liker kanskje også…

Rull til toppen