Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Filter by Categories
Artikler
Oppskrifter

Grønn snack box

320, -

Fri frakt over 999, -
Frakt fra 79 kr
Gratis frakt over 999 kr
Rask levering - 1 - 4 virkedager

På jakt etter snacks som er bra for helsen, miljøet og dyrelivet?  Unn deg vår kasse med plantebaserte snacks og søtsaker som smaker deilig. Perfekt for deg som ønsker å spise mer plantebasert, ikke tåler melk, egg og andre animalske allergener, er vegetarianer eller veganer.  Engangskjøp – leveringstid 2 – 3 virkedager etter bestilling med Posten.

 

Varenummer: 3836 Kategorier: , Stikkord:

På jakt etter snacks som er bra for helsen, miljøet og dyrelivet? Unn deg vår snack box med vegan snacks og godteri som smaker deilig. Grønn snackboks er vegan snack box med sunn vegansk snacks. Perfekt for deg som ønsker å spise mer plantebasert, ikke tåler melk, egg og andre animalske allergener, er vegetarianer eller veganer.  Engangskjøp. 

  • En fristende miks av plantebaserte full-size snacks. En god miks av ulike produkter og smaker.
  • Spennende nøtte-, bær- og fruktmikser, sjokolader, godteri, supermat, smoothies, pålegg, knekkebrød, barer, kjeks, småkaker, te, kaffe og andre godbiter.
  • Perfekt som sunne snacks hjemme, på jobb, på tur, før eller etter trening og som sunnere helgekos. Lett å ta med seg i vesken/sekken.
  • Inneholder 9+ snacks.

Se eksempler på godbiter som kan være med i boksen i vår nettbutikk.

Grønn snackboks er vegan snack box med sunn vegansk snacks og godteri.

Om DiggBox

DiggBox leverer bærekraftige og smakfulle produkter – vi gjør det lettere å leve sunnere og grønnere. Vi tilbyr helsekost, abonnement, snacks, gavebokser og mye mer. 

Vi i DiggBox er lidenskapelig opptatt av bærekraft, ren livsstil og sunt kosthold.  Våre spennende og velsmakende produkter gjør det enkelt å velge bærekraftig og sunt i en travel hverdag, uten at det går på bekostning av smak. Vår misjon er å gjøre bærekraftig kosthold enklere og mer spennende ved å tilby produkter av høy kvalitet som smaker deilig. Spesielt brenner vi for å gjøre det enkelt for dem som har ulike former for matintoleranser og allergier, samt følger et bestemt kosthold, for eksempel plantebasert. Våre produkter kan nytes med god samvittighet og gir en fantastisk smaksopplevelse.

Vi er hele tiden på jakt etter og prøvesmaker hundrevis av produkter, og bare de mest spennende og smakfulle får plass hos oss. De fleste av våre produkter er økologiske og mange er i tillegg Fairtrade. Hos oss finner du kun naturlige matvarer uten kunstige tilsetningsstoffer, ofte i en plastfri emballasje. I vår nettbutikk får du mulighet til å kjøpe spennende godbiter av høy kvalitet som du ikke finner andre steder.

Velkommen til vårt univers av smaksrike og spennende produkter som lyser opp i hverdagen!

Vi er en forhandler og distributør av følgende merker: Earthbite, Amisa, Bonsan, Vantastic Foods, Biona og Kuhbonbon. I vår nettbutikk finner du også mange flere spennende merker som du ikke finner andre steder.

Vekt 1 kg

Du liker kanskje også…

Rull til toppen