fbpx

Kookie Cat Cacao Nibs Walnut sjokoladekjeks, 12 x 50 g

kr384 kr352

3 på lager

Håndlaget kjeks med en delikat smak av næringsrik kakao, valnøtter og litt sødme fra rosiner.

Kjøp
Kategorier: , , , Stikkord: , ,

Beskrivelse

Kookie Cat Cacao Nibs Walnut sjokoladekjeks, 12 x 50 g 

Håndlaget sjokoladekjeks med en delikat smak av næringsrik kakao, valnøtter og litt sødme fra rosiner. Kookie Cat kjeks er uten tilsatt sukker, melkefri og glutenfri, økologisk, vegansk. Produsert uten bruk av sprøytemidler, inneholder ikke konserveringsmidler og alle ingrediensene er sertifisert organiske. Sunn snacks.

Kookie Cat er en autentisk og håndlaget kjeks laget av ingredienser av høy kvalitet og massevis av kjærlighet. En ny vri på gammeldags kjeks – smakfull, økologisk, vegansk og glutenfri. Perfekt som sunn snacks på farten, før eller etter trening, på tur eller som dessert. 

Kookie Cat sjokoladekjeks er uten tilsatt sukker, laktosefri og glutenfri, økologisk, vegansk.

Om DiggBox

DiggBox leverer bærekraftige og smakfulle produkter – vi gjør det lettere å leve sunnere og grønnere. Vi tilbyr helsekost, abonnement, snacks, gavebokser og mye mer. 

Vi i DiggBox er lidenskapelig opptatt av bærekraft, ren livsstil og sunt kosthold.  Våre spennende og velsmakende produkter gjør det enkelt å velge bærekraftig og sunt i en travel hverdag, uten at det går på bekostning av smak. Vår misjon er å gjøre bærekraftig kosthold enklere og mer spennende ved å tilby produkter av høy kvalitet som smaker deilig. Spesielt brenner vi for å gjøre det enkelt for dem som har ulike former for matintoleranser og allergier, samt følger et bestemt kosthold, for eksempel plantebasert. Våre produkter kan nytes med god samvittighet og gir en fantastisk smaksopplevelse. Ikke gå glipp av salg på økologisk, vegansk og glutenfritt!

Vi er hele tiden på jakt etter og prøvesmaker hundrevis av produkter, og bare de mest spennende og smakfulle får plass hos oss. De fleste av våre produkter er økologiske og mange er i tillegg Fairtrade. Hos oss finner du kun naturlige matvarer uten kunstige tilsetningsstoffer, ofte i en plastfri emballasje. I vår nettbutikk får du mulighet til å kjøpe spennende godbiter av høy kvalitet som du ikke finner andre steder. Ofte har vi salg på økologiske, veganske og glutenfrie produkter!

Kookie Cat sjokoladekjeks er uten tilsatt sukker, laktosefri og glutenfri, økologisk, vegansk.

Tilleggsinformasjon

Vekt0.6 kg
Merkevare/produsent

Ingredienser

Glutenfrie havreflak*, cashewnøtter*, kokosblomstsirup*, kokosolje*, kokosnøtt*, kakaosmør*, valnøtter (4.5 %), kakaopulver, kakaobiter (1.5 %), Bourbon vanilje*, salt*.

* Sertifisert økologisk.

Næringsinnhold

Næringsinnhold per 100 g.

Energi 2032 kj/ 488 kcal

Fett 29 g

  • herav mettet fett 15 g

Karbohydrater 41 g

  • herav sukkerarter 18 g

Protein 11 g

Kostfiber 9.7 g

Salt 0.08 g

Allergener

Fri for egg, melk, hvete, soya og gluten. Inneholder glutenfri havre, cashewnøtter og valnøtter.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bare innloggede kunder som har kjøpt dette produktet kan legge igjen en omtale.

Du liker kanskje også…

Go to Top