fbpx

Kookie Cat Hemp Cacao sjokoladekjeks, 12 x 50 g

kr384 kr352

2 på lager

Håndlaget kjeks med deilig smak av kakao, kokos og næringsrike hampfrø. Den er økologisk, vegansk og glutenfri uten tilsatt sukker.

 

Kjøp
Kategorier: , , , Stikkord: , ,

Beskrivelse

Om produktet

Håndlaget økologisk sjokoladekjeks med deilig smak av kakao, kokos og næringsrike hampfrø. Den er laktosefri, vegan og glutenfri uten tilsatt sukker. Produsert uten bruk av sprøytemidler, inneholder ikke konserveringsmidler og alle ingrediensene er sertifisert organiske. Disse kjeksene passer som sunn snacks, som tursnack eller når du skal servere gjester noe godt.

Kookie Cat er en autentisk og håndlaget kjeks laget av ingredienser av høy kvalitet og massevis av kjærlighet. En ny vri på gammeldags kjeks – smakfull, økologisk, vegansk og glutenfri. Perfekt som sunn snacks på farten, før eller etter trening, på tur eller som dessert. 

Kookie Cat sjokoladekjeks er glutenfri, fri for melk, vegansk og soyafri.

Om DiggBox

DiggBox leverer bærekraftige og smakfulle produkter – vi gjør det lettere å leve sunnere og grønnere. Vi tilbyr helsekost, abonnement, snacks, gavebokser og mye mer. 

Vi i DiggBox er lidenskapelig opptatt av bærekraft, ren livsstil og sunt kosthold.  Våre spennende og velsmakende produkter gjør det enkelt å velge bærekraftig og sunt i en travel hverdag, uten at det går på bekostning av smak. Vår misjon er å gjøre bærekraftig kosthold enklere og mer spennende ved å tilby produkter av høy kvalitet som smaker deilig. Spesielt brenner vi for å gjøre det enkelt for dem som har ulike former for matintoleranser og allergier, samt følger et bestemt kosthold, for eksempel plantebasert. Våre produkter kan nytes med god samvittighet og gir en fantastisk smaksopplevelse. Ikke gå glipp av salg på økologisk, vegansk og glutenfritt!

Vi er hele tiden på jakt etter og prøvesmaker hundrevis av produkter, og bare de mest spennende og smakfulle får plass hos oss. De fleste av våre produkter er økologiske og mange er i tillegg Fairtrade. Hos oss finner du kun naturlige matvarer uten kunstige tilsetningsstoffer, ofte i en plastfri emballasje. I vår nettbutikk får du mulighet til å kjøpe spennende godbiter av høy kvalitet som du ikke finner andre steder. Ofte har vi salg på økologisk, vegansk og glutenfritt!

Kookie Cat sjokoladekjeks er glutenfri, fri for melk, vegansk og soyafri.

Tilleggsinformasjon

Vekt0.7 kg
Merkevare/produsent

Ingredienser

Havre, cashewsmør, nektar av kokosnøttblomst, hampfrø, kokosnøttolje, kakaopulver, hampprotein, bourbonvanilje.

Næringsinnhold

Næringsinnhold per 100 g.

Energi (kj/kcal): 2006 Kj/481 kcal
Fett (g): 30
– hvorav mettet (g): 13
Karbohydrat (g): 38
– hvorav sukkerarter (g): 15
Fiber (g): 4
Protein (g): 13
Salt (mg): 0

Allergener

Fri for egg, melk, hvete, soya og gluten. Inneholder glutenfri havre og cashewnøtter.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bare innloggede kunder som har kjøpt dette produktet kan legge igjen en omtale.

Du liker kanskje også…

Go to Top