fbpx

Rhythm 108 Ooh-la-la Tea Biscuits Lemon Ginger, 24g

kr19

22 på lager

Rhythm108 Ooh-la-la – Biscuits er en melkefri og glutenfri kjeks. Dette er en ‘smøraktig’, knasende kjeks laget med fullkornshavre, kokosnøttolje og uraffinert kokosnøttblomstsukker.

 

Kjøp

Beskrivelse

Rhythm 108 Ooh-la-la Tea Biscuits Lemon Ginger, 24g 

Rhythm108 Ooh-la-la – Biscuits er en melkefri og glutenfri kjeks. Dette er en ‘smøraktig’, knasende kjeks laget med fullkornshavre, kokosnøttolje og uraffinert kokosnøttblomstsukker. Den friske smaken av ekte sitron er balansert med ingefærsmak for å lage en kjeks som passer perfekt sammen med en kopp kaffe eller te. Glutenfri, melkefri, vegansk og uten raffinert sukker. 

Hold deg frisk med ingefær. Ingefær er et veldig effektivt middel mot hoste, influensa, forkjølelse og ømme muskler. Ingefær styrker immunforsvaret. Den inneholder store mengder antioksidanter, som styrker immunforsvaret og hjelper med å bekjempe infeksjoner.

Om produsent 

Produsenten Rhythm108 startet smått ved å bake egne godbiter.  De var ikke imponert over den moderne matmasseproduksjonen. En gjeng med bakere og konditorer som elsker mat, tok de en annen tilnærming – mindre kompleksitet og tilbake til naturen.

Ideen bak deres lille virksomhet kom opp da grunderne personlig oppdaget filosofien om ‘slow living’. De hadde nettopp flyttet til Sveits og oppdaget de vakre Alpene, og den fantastiske følelsen av beundring og enkelhet disse fjellene formidlet. De knyttet også tettere bånd til maten de spiste ved å handle på de vakre lokale bondemarkedene i i små landsbyer i Alpene. 

Håndarbeidet, omsorgen og verdsettelsen av de små tingene fikk dem til å tenke på mat som så mye mer enn bare “drivstoff ” for kroppen. Mat kan være en måte å uttrykke kreativitet og skape nære og tette bånd. De ønsket å ta denne lidenskapen og den lokale håndverktradisjonen og bruke disse til å lage deilige godbiter basert på moderne verdier – plantebasert, naturlig og sunt. Deres lille bedrift som var oppkalt Rhythm108 ble født utifra den ideen.

108 er et tall som representerer balanse i mange kulturer – og det var perfekt å representere hvem grunderne bak Rhythm108 er. Verdsette tradisjoner men bruke dem med hensyn til moderne livsstil. De er opptatt av å skape positive endringer, men produktene deres handler også veldig mye om glede og næring som kommer fra fortidens tradisjoner.

I dag består teamet deres av flere erfarne og talentfulle bakere og konditorer fra deres region, som bringer lokalt kunnskap til hver eneste produktoppskrift. Sammen har de steg for steg utviklet selskapet til det det er i dag – fra en markedstand til en produsent som leverer til over 5000 butikker og andre virksomheter verden rundt.

Rhythm108 Ooh-la-la – Biscuits er en smakfull glutenfri og melkefri kjeks.

Tilleggsinformasjon

Vekt0.03 kg
Merkevare/produsent

Ingredienser

Økologisk glutenfritt havremel, økologisk kokosnøttolje, økologisk kokosnøttblomstsukker, økologisk mandler, økologisk sitronskall, økologisk sitronolje, økologisk ingefærpulver, økologisk hevemiddel (krem av tannstein, natriumbikarbonat). 

Næringsinnhold

Næringsinnhold:

Allergener

Vegansk, melkefri, soyafri og glutenfri. Laget på en fabrikk som også håndterer melk og andre nøtter. Kan inneholde spor av peanøtter og lupin.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bare innloggede kunder som har kjøpt dette produktet kan legge igjen en omtale.

Du liker kanskje også…

Go to Top