fbpx

Rhythm 108 Ooh-la-la Coconut kjeks glutenfri, 135 gr

kr79

2 på lager

Rhythm 108 Ooh-la-la kjeks er en smakfull glutenfri og plantebasert kjeks. Med deilige kokosflak, er denne sunne kjeksen perfekt sammen med en kopp kaffe eller te.

 

Kjøp

Beskrivelse

Rhythm 108 Ooh-la-la Coconut kjeks, 135 g 

Rhythm 108 Ooh-la-la kjeks er en smakfull glutenfri og plantebasert kjeks. Med deilige kokosflak, er denne sunne kjeksen perfekt sammen med en kopp kaffe eller te. En kjeks du kan nyte med god samvittighet! Glutenfri, melkefri, plantebasert, uten raffinert sukker.

Rhythm 108 kjeks er glutenfri, laktosefri og vegan.

Om produsent 

Produsenten Rhythm108 startet smått ved å bake egne godbiter.  De var ikke imponert over den moderne matmasseproduksjonen. En gjeng med bakere og konditorer som elsker mat, tok de en annen tilnærming – mindre kompleksitet og tilbake til naturen.

Ideen bak deres lille virksomhet kom opp da grunderne personlig oppdaget filosofien om ‘slow living’. De hadde nettopp flyttet til Sveits og oppdaget de vakre Alpene, og den fantastiske følelsen av beundring og enkelhet disse fjellene formidlet. De knyttet også tettere bånd til maten de spiste ved å handle på de vakre lokale bondemarkedene i i små landsbyer i Alpene. 

Håndarbeidet, omsorgen og verdsettelsen av de små tingene fikk dem til å tenke på mat som så mye mer enn bare “drivstoff ” for kroppen. Mat kan være en måte å uttrykke kreativitet og skape nære og tette bånd. De ønsket å ta denne lidenskapen og den lokale håndverktradisjonen og bruke disse til å lage deilige godbiter basert på moderne verdier – plantebasert, naturlig og sunt. Deres lille bedrift som var oppkalt Rhythm108 ble født utifra den ideen.

108 er et tall som representerer balanse i mange kulturer – og det var perfekt å representere hvem grunderne bak Rhythm108 er. Verdsette tradisjoner men bruke dem med hensyn til moderne livsstil. De er opptatt av å skape positive endringer, men produktene deres handler også veldig mye om glede og næring som kommer fra fortidens tradisjoner.

I dag består teamet deres av flere erfarne og talentfulle bakere og konditorer fra deres region, som bringer lokalt kunnskap til hver eneste produktoppskrift. Sammen har de steg for steg utviklet selskapet til det det er i dag – fra en markedstand til en produsent som leverer til over 5000 butikker og andre virksomheter verden rundt.

Rhythm 108 kjeks er glutenfri, laktosefri og vegan.

Tilleggsinformasjon

Vekt0.14 kg
Merkevare/produsent

Ingredienser

Økologisk glutenfritt havremel (28%), økologisk kokosnøttolje (25%), økologisk kokosnøttflak (25%), økologisk kokosnøttsukker, bakepulver (krem av tartar og natriumbikarbonat).

Allergener: Produsert på en fabrikk som håndterer melk og nøtter. Kan inneholde spor av peanøtter og lupin.

Næringsinnhold

Næringsinnhold per 100 g

Energi – 546 kcal

Fett – 38.1 g

– hvorav mettet fett – 33.9 g

Karbohydrater – 45.3 g

– hvorav sukkerarter – 17.9

Kostfiber – 3.1 g

Protein – 5.4 g

Salg – 0.9 g

Allergener

Vegansk, melkefri, soyafri og glutenfri. Laget på en fabrikk som også håndterer melk og andre nøtter. Kan inneholde spor av peanøtter og lupin.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bare innloggede kunder som har kjøpt dette produktet kan legge igjen en omtale.

Du liker kanskje også…

Go to Top