Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Filter by Categories
Artikler
Oppskrifter

Nakd Double Chocolish energi bar, 50 g

35, -

Tilgjengelighet 12 på lager

Fri frakt over 999, -
Frakt fra 79 kr
Gratis frakt over 999 kr
Rask levering - 1 - 4 virkedager

Sjokoholiker og er på jakt etter sunnere alternativer? Prøv de nye Nakd Double Chocolish Bars! Hverdagsgodbit med en deilig sjokoladvri som inneholder 50% mindre sukker enn vanlig sjokolade! I tillegg er den en av dine 5 om dagen.

Nakd Double Chocolish sjokolade snacks, 50 g 

Sjokoholiker og er på jakt etter sunnere alternativer? Prøv de nye Nakd Double Chocolish Bars! Hverdagsgodbit med en deilig sjokoladvri som inneholder 50% mindre sukker enn vanlig sjokolade! I tillegg er den en av dine 5 om dagen.

Disse himmelske barene  har et mykt frukt- og nøttesenter laget av cashewnøtter, peanøtter, dadler og deilig kakao med et dryss av havsalt. Barene er dyppet i fyldig og silkemyk Nakd Chocolish – det fantastiske sunne alternativet til sjokolade. Disse høres altfor uimotståelige ut til å gå glipp av. Nakd-barene er også allergivennlige og kan nytes av de fleste. 

Den er laget av 100% naturlige ingredienser.  Egnet for veganere og vegetarianere. Perfekt for en kaffepause. 

Nakd vil at alle skal finne sin perfekte snack, så uansett om du er en sjokoholiker, digger nøtter, kokos eller noe annet finns det en Nakd snackbar for deg.
Barene er laget av 100% naturlige ingredienser – kun frukt og nøtter smeltet sammen. Nakd står for:
  • 100% naturlige ingredienser
  • Ikke tilsatt sukker – bare naturlig sødme
  • Glutenfri
  • Melkefri og vegan
  • 1 av 5 om dagen

Om produsent

De siste 14 årene har produsenten Nakd vært opptatt av å lage deilige og sunne snacks og å gjøre verden til et bedre sted underveis. Det er derfor de ikke bare produserer deilige snacks som du kan nyte med god samvittighet; de gjør deres beste for å hjelpe andre og prøve å spre litt glede underveis. Vi tror også helhjertet på naturlig mat! Det betyr at alle deres smakfulle godbiter er laget av 100% naturlige ingredienser. Hvis det høres ut som din greie, lag deg en kopp kaffe eller te og nyt den sammen med en av deres herlige snacks!

Sunt kosthold kan være forvirrende. Har du noen gang sett på baksiden av din favoritt snackbar for å se hva den er laget av? Nakd liker å ha ting enkelt. Så når de snakker om ting som naturlige, rå ingredienser, er det akkurat det de mener! De utsetter ikke deres snacks for ting som varmebehandling, tilsetter ikke mystiske tilsetningsstoffer eller sukkerholdige sirup. I tillegg ønsker de at deres snacks skal være tilgjengelige for så mange me

Nakd Double Chocolish Big Bite sjokolade energi bar er melkefri og glutenfri.

Vekt 0.05 kg
Merkevare/produsent

Ingredienser

Dadler 50%, Cashewnøtter 16%, Rosiner 13%, Peanøtter 7%, Kakaosmør 6%, Kakao 2%, Kakaomasse 2% , Tigernøtter 1%, Rismel 1%, Havsalt <1%, Emulgator: Solsikkelesitin og et snev av naturlig smakstilsetning. 

Kan også inneholde spor av soya, peanøtter og andre nøtter.

Næringsinnhold

Næringsinnhold per 100 g

Energi 1647kJ/391kcal

Fett 18,6 g

– hvorav mettet 6,5 g

Karbohydrat 52,0 g

– hvorav sukkerarter 45,2 g

Fiber 5.9g

Protein 6,6 g

Salt 0,55 g 

Allergener

Vegansk, melkefri, soyafri og glutenfri. Inneholder cashewnøtter, tigernøtter og peanøtter.

Kan også inneholde spor av soya, peanøtter og andre nøtter.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bare innloggede kunder som har kjøpt dette produktet kan legge igjen en omtale.

Du liker kanskje også…

Rull til toppen