Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Artikler
Oppskrifter
-9%

Popchips chips smakspakke, 4 x 23 g

69, -

Fri frakt over 999, -
Frakt fra 79 kr
Gratis frakt over 999 kr
Rask levering - 1 - 4 virkedager

PoPopchips er ett av bestselgende chips-merker i UK. Denne smakspakken inneholder tre varianter av Popchips: Barbeque, Sea Salt & Vinegar, Sea Salt og Salt & Pepper. Du kan oppleve alle variantene av Popchips!

 

Merkevare: Popchips
Varenummer: 191 Kategorier: , , , Stikkord: ,

Popchips snacks chips smakspakke, 4 x 23 g

Popchips er ett av bestselgende chips-merker i UK. Denne smakspakken inneholder tre varianter av Popchips: Barbeque, Sea Salt & Vinegar, Salt & Pepper og Sea Salt (bildet er kun for illustrasjon). Du kan oppleve alle variantene av Popchips snacks chips!

– SMAKSEKSPLOSJON! Når du tar en bit av denne potetchipsen, eksploderer den i munnen. Forbered smaksløkene dine på en smaksopplevelse. 

– SUNNERE ENN VANLIG CHIPS. Siden Popchips ikke er stekt i olje, får du mer chips per porsjon, med samme smak, men halvparten av fettet og færre kalorier sammenlignet med stekt potetchips.

– KJØP FLERE! En pakke er aldri nok for å tilfredsstille ditt naturlige sug etter en knasende snack. Så gjør en fornuftig ting og kjøp flere pakker. 

– KNASENDE OG SMAKFULL. Popchips er rett og slett poteter som er «poppet» for å lage perfekte chips!  Produsenten tar poteter, tilfører varme og så «poppes» chipsen uten olje! Du får chips som er dypt tilfredsstillende og aldri stekt i olje.

– FØL KJÆRLIGHETEN I HVER BIT. Med Popchips med havsalt og eddik får du færre kalorier og mer chips per porsjon sammenlignet med andre stekt eller bakt chips.

– Non-GMO

– 100 kalorier per porsjon

– Glutenfri

– Ingenting kunstig

– Ingen kolesterol

– Ingen trans- eller mettet fett.

Se hvert enkelte produkt for innhold og ingredienser.

Popchips snacks chips er glutenfri og egnet for vegetarianere (flere varianter er også egnet for veganere).

Vekt 0.1 kg
Merkevare/produsent

Du liker kanskje også…

Rull til toppen