fbpx

Propercorn Lightly Sea Salted popcorn, 70 g. BEST FØR 05.10.20

kr39 kr25

4 på lager

Propercorn har solgt håndlaget popcorn for 200 millioner i Storbritannia og er nå endelig tilgjengelig i Norge. Propercorn har revolusjonert hvordan popcorn lages og smaker!

Kjøp

Beskrivelse

Om produktet

Propercorn har solgt håndlaget popcorn for 200 millioner i Storbritannia og er nå endelig tilgjengelig i Norge. Propercorn har revolusjonert hvordan popcorn lages og smaker!

  • Fantastisk smak med sjøsalt
  • Kun 129 kcal per pakke
  • Fri for gluten og hvete
  • Poppet i sunn rapsolje

Min far var en håpløs kokk, men lagde verdens beste popcorn. Vi har tilbragt mange timer på å finne på og teste nye smaker, deilige ingredienser og magien ved å lage popcorn. Mange år senere, inspirert av popcornmaskinen som faren min ga meg som gave, ble Propercorn-virksomheten født. Vi startet smått og ydmykt, først ved å improviserere med å lage popcorn i en omformet sementblander! Nå er vi et stolt uavhengig selskap som lager det vi synes er verdens beste popcorn. For oss er smaken den viktigste. Unn deg denne pakken med popcorn med peanøttsmør og mandel. Vi blander handlaget popcorn med peanøtter og mandler for å skape en deilig nøtteaktig smak. Vi håper du elsker det. 

Propercorn popcorn – glutenfri og vegan snacks.

DiggBox leverer bærekraftige og smakfulle produkter – vi gjør det lettere å leve sunnere og grønnere. Vi tilbyr helsekost, abonnement, snacks, gavebokser og mye mer. 

Vi i DiggBox er lidenskapelig opptatt av bærekraft, ren livsstil og sunt kosthold.  Våre spennende og velsmakende produkter gjør det enkelt å velge bærekraftig og sunt i en travel hverdag, uten at det går på bekostning av smak. Vår misjon er å gjøre bærekraftig kosthold enklere og mer spennende ved å tilby produkter av høy kvalitet som smaker deilig. Spesielt brenner vi for å gjøre det enkelt for dem som har ulike former for matintoleranser og allergier, samt følger et bestemt kosthold, for eksempel plantebasert. Våre produkter kan nytes med god samvittighet og gir en fantastisk smaksopplevelse. Ikke gå glipp av salg på økologisk, vegansk og glutenfritt!

Vi er hele tiden på jakt etter og prøvesmaker hundrevis av produkter, og bare de mest spennende og smakfulle får plass hos oss. De fleste av våre produkter er økologiske og mange er i tillegg Fairtrade. Hos oss finner du kun naturlige matvarer uten kunstige tilsetningsstoffer, ofte i en plastfri emballasje. I vår nettbutikk får du mulighet til å kjøpe spennende godbiter av høy kvalitet som du ikke finner andre steder. Ofte har vi salg på økologisk, vegansk og glutenfritt!

Velkommen til vårt univers av smaksrike og spennende produkter som lyser opp i hverdagen!

Vi er en forhandler og distributør av følgende merker: Earthbite, Amisa, Bonsan, Vantastic Foods, Biona og Kuhbonbon. I vår nettbutikk finner du også mange flere spennende merker som du ikke finner andre steder.

Tilleggsinformasjon

Vekt0.07 kg
Merkevare/produsent

Ingredienser

Poppet fullkorn (86%), rapsolje, havsalt. 

Næringsinnhold

Næringsinnhold per 100 g.

Energi: 1824 kJ/436 kcal

Fett: 16.9 g

– hvorav mettet fett: 2.0 g

Karbohydrater: 56.7 g

– hvorav sukkerarter: 0.6 g

Protein: 8.6 g

Kostfiber: 11 g

Salt: 1,4 g

Allergener

Fri for egg, melk, gluten, hvete, soya. Laget på en fabrikk som også håndterer melk, andre tre nøtter og soya.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bare innloggede kunder som har kjøpt dette produktet kan legge igjen en omtale.

Du liker kanskje også…

Go to Top