Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Filter by Categories
Artikler
Oppskrifter

Propercorn Sweet & Salty popcorn, 30 g

25, -

Tilgjengelighet 18 på lager

Fri frakt over 999, -
Frakt fra 79 kr
Gratis frakt over 999 kr
Rask levering - 1 - 4 virkedager

Prøv verdens aller beste popcorn fra Proper! Vi har smakt mye forskjellig men det er absolutt INGEN som overgår dette merket når det kommer til digg popcorn. Kanskje det har noe med at alt er håndlaget?

 

Kategorier: , , , Stikkord: ,

Propercorn Sweet and Salty, 30 g 

Prøv verdens aller beste popcorn fra Proper – Propercorn Sweet and Salty!

Vi har smakt mye forskjellig men det er absolutt INGEN som overgår dette merket når det kommer til digg popcorn. Kanskje det har noe med at alt er håndlaget?

I tillegg legger Proper vekt på å være best på smak, noe som gjenspeiler seg fra første bit… Vi lover du aldri kommer til å vurdere det tradisjonelle popcornet fra matbutikken etter å ha smakt det.

Det beste av alt, Propercorn Sweet and Salty kan nytes med verdens BESTE samvittighet da en pose inneholder alt fra 87 til 126 kcal, avhengig av smak:)

Legger du til den diggeste smaken og den perfekte konsistensen, da har du et produkt som kommer til å gå rett inn på favorittlisten din.

Ekstra pluss for at Propercorn Sweet and Salty både er fritt for gluten, egg, melk, hvete og soya.

– fri for melk

– vegansk

– glutenfri

– inneholder ikke sukker.

Den britiske produsenten Propercorn har startet deres forretning med popcorn. Propercorn har solgt håndlaget popcorn for 200 millioner i Storbritannia. Propercorn har revolusjonert hvordan popcorn lages og smaker!

Min far var en håpløs kokk, men lagde verdens beste popcorn. Vi har tilbragt mange timer på å finne på og teste nye smaker, deilige ingredienser og magien ved å lage popcorn. Mange år senere, inspirert av popcornmaskinen som faren min ga meg som gave, ble Propercorn-virksomheten født. Vi startet smått og ydmykt, først ved å improviserere med å lage popcorn i en omformet sementblander! Nå er vi et stolt uavhengig selskap som lager det vi synes er verdens beste popcorn. For oss er smaken den viktigste. Unn deg denne pakken med popcorn med peanøttsmør og mandel. Vi blander handlaget popcorn med peanøtter og mandler for å skape en deilig nøtteaktig smak. Vi håper du elsker det. 

 Nå har Propercorn utvidet deres sortiment med chips. Den har en spennende smak og masse deilig knas i seg, alt pakket sammen i en liten pose. For Propercorn er smak alt. De bruker en kombinasjon av søtt, krydret og grillet chipotle for å krydre linsechipsen. Her er det snakk om ordentlige snacks.  De håper at du elsker det. 

Vekt 0.03 kg

Ingredienser

Fullkornmais (53%), rapsolje, rørsukker, havsalt.

Allergi informasjon: Laget på en fabrikk som også håndterer melk. Kan inneholde en og annen upoppet kjerne. Passer for veganere.

Næringsinnhold

Næringsinnhold per 100 g/30 g pose

Energi – 1889 kJ/ 451 kcal eller 529 kJ/ 129 kcal

Fett – 18 g/5 g

– herav mettede fettsyrer – 1,4 g/0,4 g

Karbohydrater – 63,2 g/17,7 g

– herav sukkerarter – 27 g/7,6 g

Fiber – 10,8 g/3 g

Protein – 5,4 g/1,5 g

Salt – 1,47 g/0,41 g

 

Allergener

Fri for egg, melk, gluten, hvete, soya. Laget på en fabrikk som også håndterer melk. Kan inneholde en og annen upoppet kjerne. Passer for veganere.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bare innloggede kunder som har kjøpt dette produktet kan legge igjen en omtale.

Du liker kanskje også…

Rull til toppen