-10%

Pulsin lavkarbo energi bar smakspakke, 3 x 50 g

Disse deilige Keto  energi barene fra Pulsin inneholder hele 13 gram plantebasert protein og er fullpakket med knasende peanøtter og sjokoladebiter uten sukker. Den inneholder også MCT, et ketonforsterkende fett, noe som gjør den til en perfekt snack på farten for de som følger et ketogent og lavkarbokosthold. Nyt denne digge baren med god samvittighet!  Denne smakspakken inneholder alle tre varianter av baren – Choc Fudge & Peanut, Orange Choc & Peanut og Mint Choc & Peanut. Nå kan du oppleve alle til en hyggelig pris og finne din favoritt!

94, -

Frakt fra 79 kr
Gratis frakt over 999 kr
Rask levering - 1 - 4 virkedager

Pulsin Keto Bar inneholder hele 13 gram plantebasert protein og er fullpakket med knasende peanøtter og sjokoladebiter uten sukker. Den inneholder også MCT, et ketonforsterkende fett, noe som gjør den til en perfekt snack på farten for de som følger et ketogent og lavkarbokosthold. Nyt denne digge baren med god samvittighet! 

Denne smakspakken inneholder alle tre varianter av baren – Choc Fudge & Peanut, Orange Choc & Peanut og Mint Choc & Peanut. Nå kan du oppleve alle til en hyggelig pris og finne din favoritt!

  • Lavkarbo – kun 4 g rene karbohydrater per bar
  • Søtet med kun naturlig xylitol, ingen kunstige søtningsmidler
  • Plantebasert
  • Rik på planteprotein – 13 g per bar
  • Fri for gluten og melk

Pulsin keto bar er lavkarbo, vegansk, glutenfri og melkefri snacks.

Vekt 0.15 kg
Merkevare/produsent

Næringsinnhold

Næringsinnhold per 50 g bar/100 g

Energi 1033 kJ/247 kcal eller 1916 kJ/458 kcal

Fett –  16 g/32 g

– hvorav mettet 5,9 g/11,8 g

Karbohydrater – 8.5 g/16.9 g

–  hvorav sukkerarter 1,9 g/3,8 g

hvorav polyoler 4,5 g/9,0 g

Fiber 9.3 g/18.6 g

Protein 12,7 g/25,3 g

Salt 0,28 g/0,57 g

Obs: Den effektive mengden karbohydrater i baren er 4,1 g. Noen teller polyoler som karbohydrater i sitt daglige kosthold. Når det gjelder mange polyoler, slik som maltitol, er dette fornuftig, da de gir en meningsfull økning i blodsukkeret etter inntak. Imidlertid har Pulsin brukt xylitol som har en ubetydelig effekt på blodsukkeret. Derfor passer baren inn i et strengt keto/lavkarbo kosthold. 

Allergener

Allergiråd: Inneholder peanøtter. Kan inneholde soya. Laget på en fabrikk som håndterer melk, peanøtter og nøtter. 
Handlekurv
Rull til toppen