-10%

Pulsin Protein Bar smakspakke, 4 x 50 g

Disse deilige proteinbarene fra Pulsin er proppfulle av gode og sunne ingredienser, blant annet nøtter og deilige sjokoladebiter uten sukker. De inneholder den optimale blandingen av erte- og risprotein for å gi alle essensielle aminosyrer, og er virkelig en av de beste proteinbarene der ute! Denne smakspakken inneholder 4 varianter av proteinbarene til en hyggelig pris.

126, -

Fri frakt over 999, -
Frakt fra 89 kr
Gratis frakt over 999 kr
Rask levering - 1 - 4 virkedager

Pulsin protein bar er proppfull av gode og sunne ingredienser, blant annet nøtter og deilige sjokoladebiter uten sukker. De inneholder den optimale blandingen av erte- og risprotein for å gi alle essensielle aminosyrer, og er virkelig en av de beste proteinbarene der ute! Denne smakspakken inneholder 4 varianter av proteinbarene til en hyggelig pris:

Vanilla Choc Chip

Caramel Choc & Peanut

Peanut Choc

Maple & Peanut

Perfekt før og etter trening, på jobb eller på farten. Den kan også bidra til at du føler deg mett lenger og holder energien oppe mellom måltidene.  Disse proteinbarene inneholder hele 13 g plantebasert protein og er en sunn og mettende matbit. Dette er et ideelt og sunt lite måltid. 

Alle Pulsin proteinbarer er plantebasert og laget av førsteklasses naturlige ingredienser. Denne proteinbaren er uten tilsatt sukker. Sjokoladebitene er søtet med tannvennlig xylitol (et naturlig søtningsmiddel som finnes i mange frukter og grønnsaker). Plantebasert protein og fiber som denne baren er rik på holder deg mett lenger, og gir deg energi mellom måltidene og når du er på farten. Dette gjør disse sunne proteinbarene til et supert alternativ til barer og snacks med et høyt sukkerinnhold!  Dette er en sunn godbit som kan nytes når som helst på dagen for å få energipåfyll. 

  • Med et lavt sukkerinnhold og uten tilsatt sukker, søtet med naturlig Xylitol
  • Med et lavere karbohydratinnhold
  • Plantebasert
  • Høyt proteininnhold (13 g per bar)
  • Fri for gluten, melk og soya
Pulsin protein bar uten sukker er en glutenfri og vegansk snack.

Se hvert produkt for ingredienser og næringsinnhold.

Pulsin protein bar er vegansk protein bar.

Vekt 0.2 kg
Merkevare/produsent

Handlekurv
Rull til toppen