Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Filter by Categories
Oppskrifter
Artikler

Rhythm 108 Deelicious Swiss Coconut sjokolade, 33 g

35, -

Tilgjengelighet 18 på lager

Fri frakt over 999, -
Frakt fra 79 kr
Gratis frakt over 999 kr
Rask levering - 1 - 4 virkedager

En glutenfri og melkefri sjokoladebar, laget av den beste sveitsiske sjokoladen og med sunne og naturlige ingredienser. Denne inneholder 45% mindre sukker enn sammenlignbare barer og er helt suveren! Den er økologisk,  glutenfri, vegansk, helt naturlig og rik på fiber. 

 

Rhythm 108 Deelicious Swiss Chocolate Bar Coconut, 33 g 

Rhythm 108 Deelicious Swiss Chocolate Bar er melkefri sjokolade med et lavt sukkerinnhold. En glutenfri og melkefri sjokoladebar, laget av den beste sveitsiske sjokoladen og med sunne og naturlige ingredienser. Denne inneholder 45% mindre sukker enn sammenlignbare barer og er helt suveren! Hver bar inneholder kun 8 gr sukker. Den er økologisk,  glutenfri, vegansk, helt naturlig og rik på fiber. 

Kremet kokosnøtt fyll dekket med en mørk sveitsisk sjokolade. Den er laget av økologiske  ingredienser og inneholder 45% mindre sukker enn vanlig sjokolade. Perfekt for alle som elsker sunn sjokolade, men ikke vil gå glipp av smaken og moroa!

Rhythm 108 Deelicious Swiss Chocolate Bar er melkefri sjokolade med mindre sukker. 

Om produsent 

Produsenten Rhythm108 startet smått ved å bake egne godbiter.  De var ikke imponert over den moderne matmasseproduksjonen. En gjeng med bakere og konditorer som elsker mat, tok de en annen tilnærming – mindre kompleksitet og tilbake til naturen.

Ideen bak deres lille virksomhet kom opp da grunderne personlig oppdaget filosofien om ‘slow living’. De hadde nettopp flyttet til Sveits og oppdaget de vakre Alpene, og den fantastiske følelsen av beundring og enkelhet disse fjellene formidlet. De knyttet også tettere bånd til maten de spiste ved å handle på de vakre lokale bondemarkedene i i små landsbyer i Alpene. 

Håndarbeidet, omsorgen og verdsettelsen av de små tingene fikk dem til å tenke på mat som så mye mer enn bare “drivstoff ” for kroppen. Mat kan være en måte å uttrykke kreativitet og skape nære og tette bånd. De ønsket å ta denne lidenskapen og den lokale håndverktradisjonen og bruke disse til å lage deilige godbiter basert på moderne verdier – plantebasert, naturlig og sunt. Deres lille bedrift som var oppkalt Rhythm108 ble født utifra den ideen.

108 er et tall som representerer balanse i mange kulturer – og det var perfekt å representere hvem grunderne bak Rhythm108 er. Verdsette tradisjoner men bruke dem med hensyn til moderne livsstil. De er opptatt av å skape positive endringer, men produktene deres handler også veldig mye om glede og næring som kommer fra fortidens tradisjoner.

I dag består teamet deres av flere erfarne og talentfulle bakere og konditorer fra deres region, som bringer lokalt kunnskap til hver eneste produktoppskrift. Sammen har de steg for steg utviklet selskapet til det det er i dag – fra en markedstand til en produsent som leverer til over 5000 butikker og andre virksomheter verden rundt.

Rhythm 108 Deelicious Swiss Chocolate Bar er melkefri sjokolade med mindre sukker. 

Vekt 0.035 kg
Merkevare/produsent

Ingredienser

Økologiske kokosflak (30%), økologisk rørsukker, økologisk kakaosmør, økologisk kakaomasse, økologisk glutenfritt havremel (7%), økologisk agavefiber, økologisk solsikkelecitin. 

Næringsinnhold

Næringsinnhold:

Allergener

Vegansk, melkefri, og glutenfri. Kan inneholde spor av melk, hasselnøtter og mandler.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bare innloggede kunder som har kjøpt dette produktet kan legge igjen en omtale.

Du liker kanskje også…

Rull til toppen