Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Filter by Categories
Oppskrifter
Artikler

Rhythm 108 Deelicious Swiss Chocolate Bar – Sweet ‘N’ Salty Almond, 33g

35, -

Tilgjengelighet 41 på lager

Fri frakt over 999, -
Frakt fra 79 kr
Gratis frakt over 999 kr
Rask levering - 1 - 4 virkedager

En glutenfri og melkefri sjokoladebar, laget av den beste sveitsiske sjokoladen og med sunne og naturlige ingredienser. Denne inneholder 45% mindre sukker enn sammenlignbare barer og er helt suveren! Hver bar inneholder kun 8 gr sukker. Den er økologisk,  glutenfri, vegansk, helt naturlig og rik på fiber.  

 

Rhythm 108 Deelicious Swiss Chocolate Bar – Sweet ‘N’ Salty Almond, 33g 

Rhythm 108 Deelicious Swiss Chocolate Bar er melkefri sjokolade med et lavt sukkerinnhold. En glutenfri og melkefri sjokoladebar, laget av den beste sveitsiske sjokoladen og med sunne og naturlige ingredienser. Denne inneholder 45% mindre sukker enn sammenlignbare barer og er helt suveren! Hver bar inneholder kun 8 gr sukker. Den er økologisk,  glutenfri, vegansk, helt naturlig og rik på fiber. 

Silkemykt mandelsmør blandet med havremel, dekket av en deilig ‘mylk’ sjokolade. Produsenten bruker hele tre dager på å lage sjokoladen helt fra scratch for å få den helt perfekt! Denne er et gullfunn for alle som ønsker å kose seg, men på en sunn måte og med god samvittighet.  

Rhythm 108 Deelicious Swiss Chocolate Bar er melkefri sjokolade med et lavt sukkerinnhold.

Om produsent 

Produsenten Rhythm108 startet smått ved å bake egne godbiter.  De var ikke imponert over den moderne matmasseproduksjonen. En gjeng med bakere og konditorer som elsker mat, tok de en annen tilnærming – mindre kompleksitet og tilbake til naturen.

Ideen bak deres lille virksomhet kom opp da grunderne personlig oppdaget filosofien om ‘slow living’. De hadde nettopp flyttet til Sveits og oppdaget de vakre Alpene, og den fantastiske følelsen av beundring og enkelhet disse fjellene formidlet. De knyttet også tettere bånd til maten de spiste ved å handle på de vakre lokale bondemarkedene i i små landsbyer i Alpene. 

Håndarbeidet, omsorgen og verdsettelsen av de små tingene fikk dem til å tenke på mat som så mye mer enn bare “drivstoff ” for kroppen. Mat kan være en måte å uttrykke kreativitet og skape nære og tette bånd. De ønsket å ta denne lidenskapen og den lokale håndverktradisjonen og bruke disse til å lage deilige godbiter basert på moderne verdier – plantebasert, naturlig og sunt. Deres lille bedrift som var oppkalt Rhythm108 ble født utifra den ideen.

108 er et tall som representerer balanse i mange kulturer – og det var perfekt å representere hvem grunderne bak Rhythm108 er. Verdsette tradisjoner men bruke dem med hensyn til moderne livsstil. De er opptatt av å skape positive endringer, men produktene deres handler også veldig mye om glede og næring som kommer fra fortidens tradisjoner.

I dag består teamet deres av flere erfarne og talentfulle bakere og konditorer fra deres region, som bringer lokalt kunnskap til hver eneste produktoppskrift. Sammen har de steg for steg utviklet selskapet til det det er i dag – fra en markedstand til en produsent som leverer til over 5000 butikker og andre virksomheter verden rundt.

Vekt 0.04 kg
Merkevare/produsent

Ingredienser

Økologiske mandler (28%), økologisk rørsukker, økologisk kakaosmør, økologisk glutenfritt havremel (7%), økologisk agavefiber, økologisk tørket rismalt, økologisk kakaomasse, økologiske hasselnøtter, havsalt, økologisk solsikkeolje, økologisk solsikke lecithin, økologiske vaniljestenger.

Næringsinnhold

Næringsinnhold:

Sweet N Salty Almond

Allergener

Vegansk, melkefri, og glutenfri. Kan inneholde spor av melk, hasselnøtter og mandler.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bare innloggede kunder som har kjøpt dette produktet kan legge igjen en omtale.

Rull til toppen