Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Artikler
Oppskrifter

Rhythm 108 DOUBLE CHOCOLATE HAZELNUT Biscuits, 135 g

69, -

Tilgjengelighet 5 på lager

Fri frakt over 999, -
Frakt fra 79 kr
Gratis frakt over 999 kr
Rask levering - 1 - 4 virkedager

Biter av mørk sveitsisk sjokolade, hasselnøtt og havremel – alt sammen bakt til sprø perfeksjon – disse kjeksene er for ekte sjokoladeelskere.

Rhythm 108 DOUBLE CHOCOLATE HAZELNUT kjeks glutenfri, 135 g

Biter av mørk sveitsisk sjokolade, hasselnøtt og havremel – alt sammen bakt til sprø perfeksjon – disse kjeksene er for ekte sjokoladeelskere.

Rhythm108 Biscuits er en smakfull glutenfri og plantebasert kjeks. Med deilig kakao, sjokoladebiter og hasselnøtt, er denne sunne kjeksen perfekt sammen med en kopp kaffe eller te. Kjeks du kan nyte med god samvittighet!

  • Kvalitetsprodukt laget i Sveits
  • Økologisk
  • Glutenfri
  • Melkefri/plantebasert
  • Uten raffinert sukker/søtet med økologisk kokossukker
  • Mindre sukker enn i tilsvarende andre kjeks
  • Rik på kostfiber

Om produsent 

Produsenten Rhythm108 startet smått ved å bake egne godbiter.  De var ikke imponert over den moderne matmasseproduksjonen. En gjeng med bakere og konditorer som elsker mat, tok de en annen tilnærming – mindre kompleksitet og tilbake til naturen.

Ideen bak deres lille virksomhet kom opp da grunderne personlig oppdaget filosofien om ‘slow living’. De hadde nettopp flyttet til Sveits og oppdaget de vakre Alpene, og den fantastiske følelsen av beundring og enkelhet disse fjellene formidlet. De knyttet også tettere bånd til maten de spiste ved å handle på de vakre lokale bondemarkedene i i små landsbyer i Alpene. 

Håndarbeidet, omsorgen og verdsettelsen av de små tingene fikk dem til å tenke på mat som så mye mer enn bare “drivstoff ” for kroppen. Mat kan være en måte å uttrykke kreativitet og skape nære og tette bånd. De ønsket å ta denne lidenskapen og den lokale håndverktradisjonen og bruke disse til å lage deilige godbiter basert på moderne verdier – plantebasert, naturlig og sunt. Deres lille bedrift som var oppkalt Rhythm108 ble født utifra den ideen.

108 er et tall som representerer balanse i mange kulturer – og det var perfekt å representere hvem grunderne bak Rhythm108 er. Verdsette tradisjoner men bruke dem med hensyn til moderne livsstil. De er opptatt av å skape positive endringer, men produktene deres handler også veldig mye om glede og næring som kommer fra fortidens tradisjoner.

I dag består teamet deres av flere erfarne og talentfulle bakere og konditorer fra deres region, som bringer lokalt kunnskap til hver eneste produktoppskrift. Sammen har de steg for steg utviklet selskapet til det det er i dag – fra en markedstand til en produsent som leverer til over 5000 butikker og andre virksomheter verden rundt.

Rhythm 108 DOUBLE CHOCOLATE HAZELNUT kjeks er en smakfull glutenfri kjeks.

Vekt 0.135 kg
Merkevare/produsent

Ingredienser

Økologisk glutenfritt havremel, økologisk kokosnøttolje, økologisk kokosnøttblomstsukker, økologisk mørk sjokolade (10%) (økologisk kakaomasse, økologisk kokosnøttblomstsukker, økologisk kakaosmør), økologiske hasselnøtter (8%), økologisk kakaopulver (5 %), hevemiddel (krem av tannstein, natriumbikarbonat), salt. 

Næringsinnhold

Næringsinnhold:

Allergener

Vegansk, melkefri, soyafri og glutenfri. Laget på en fabrikk som også håndterer melk og andre nøtter. Kan inneholde spor av peanøtter og lupin.

Du liker kanskje også…

Rull til toppen