Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Artikler
Oppskrifter
-21%

Bear Paws Raspberry & Blueberry frukt snacks, 20 g. BEST FØR 31.01.21

19, - 15, -

Tilgjengelighet 1 på lager

Frakt fra 79 kr
Gratis frakt over 999 kr
Rask levering - 1 - 4 virkedager

BEAR frukt snacks er ett av de bestselgende snacks-merkene i Storbritannia. Deilige og helt naturlige frukt snacks formet som bjørnlabber og laget av kun rene ingredienser. Barn elsker disse! Perfekt for en matpakke.

 

Om produktet

BEAR frukt snacks er ett av de bestselgende snacks-merkene i Storbritannia. Deilige og helt naturlige frukt snacks laget av kun rene ingredienser og formet som bjørnlabber. Barn elsker disse! Passer for barn eldre enn 12 mnd. Perfekt for en matpakke. Inneholder ikke tilsatt sukker. BEAR frukt snacks er laget av forsiktig bakt hel fersk frukt og grønnsaker, uten tilsatt sukker eller andre tilsetningsstoffer. De er superenkelt å spise når man er på farten eller legge inn i en matpakke til barna. Bare frukt. Bare grønnsaker. Absolutt ingenting annet i tillegg.

BEAR lager sunne snacks for barn av rene og naturlige ingredienser. 1 av 5 om dagen – dette er en perfekt måte å få barn til å spise mer grukt og grønnsaker på. Hver pakke inneholder 100% tørket frukt og grønnsaker med samme naturlige sukkerinnhold som et eple. Ingen tilsatt sukker eller salt. Aldri fra konsentrat. Nøtterfri, laktosefri, vegansk og glutenfri. 

Bear Paws – sunn frukt snacks for barn og voksne (vegan).

DiggBox leverer bærekraftige og smakfulle produkter – vi gjør det lettere å leve sunnere og grønnere. Vi tilbyr helsekost, abonnement, snacks, gavebokser og mye mer. 

Vi i DiggBox er lidenskapelig opptatt av bærekraft, ren livsstil og sunt kosthold.  Våre spennende og velsmakende produkter gjør det enkelt å velge bærekraftig og sunt i en travel hverdag, uten at det går på bekostning av smak. Vår misjon er å gjøre bærekraftig kosthold enklere og mer spennende ved å tilby produkter av høy kvalitet som smaker deilig. Spesielt brenner vi for å gjøre det enkelt for dem som har ulike former for matintoleranser og allergier, samt følger et bestemt kosthold, for eksempel plantebasert. Våre produkter kan nytes med god samvittighet og gir en fantastisk smaksopplevelse. Ikke gå glipp av salg på økologisk, vegansk og glutenfritt!

Vi er hele tiden på jakt etter og prøvesmaker hundrevis av produkter, og bare de mest spennende og smakfulle får plass hos oss. De fleste av våre produkter er økologiske og mange er i tillegg Fairtrade. Hos oss finner du kun naturlige matvarer uten kunstige tilsetningsstoffer, ofte i en plastfri emballasje. I vår nettbutikk får du mulighet til å kjøpe spennende godbiter av høy kvalitet som du ikke finner andre steder. Ofte har vi salg på økologisk, vegansk og glutenfritt!

Velkommen til vårt univers av smaksrike og spennende produkter som lyser opp i hverdagen!

Vi er en forhandler og distributør av følgende merker: Earthbite, Amisa, Bonsan, Vantastic Foods, Biona og Kuhbonbon. I vår nettbutikk finner du også mange flere spennende merker som du ikke finner andre steder.

Vekt 0.03 kg
Merkevare/produsent

Ingredienser

Bakte epler, pærer, bringebær, blåbær, gulrotekstrakt. 

Næringsinnhold

Næringsinnhold per 100 g/ per pakke

Energi kJ 1151/kJ 230 eller kcal 275/kcal 54

Fett 0,2 g/0,04 g

– hvorav mettet  0g/0g

Karbohydrater 62.2g/12,4 g

– hvorav sukkerarter 37,8 g/7,56 g

Kostfiber 8g/1,6g

Protein 1,9 g/0,38 g

Salt 0g/0g

*kun naturlig sukker fra frukt

Allergener

Fri for egg, melk, gluten, hvete, soya og nøtter. Inneholder ingen kjente allergener.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bare innloggede kunder som har kjøpt dette produktet kan legge igjen en omtale.

Du liker kanskje også…

Rull til toppen