Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Oppskrifter
Artikler

Bear Yoyos Strawberry frukt snacks, 20 g

19, -

Tilgjengelighet 9 på lager

Frakt fra 79 kr
Gratis frakt over 999 kr
Rask levering - 1 - 4 virkedager

BEAR frukt snacks er ett av de bestselgende snacks-merkene i Storbritannia. Deilige og helt naturlige fruktruller laget av kun rene ingredienser. Barn elsker disse! Perfekt for en matpakke.

 

Om produktet

BEAR frukt snacks er ett av de bestselgende snacks-merkene i Storbritannia. Deilige og helt naturlige fruktruller laget av kun rene ingredienser. Barn elsker disse! Perfekt for en matpakke. Inneholder ikke tilsatt sukker. BEAR Yo yos er laget av forsiktig bakt hel fersk frukt og grønnsaker, uten tilsatt sukker eller andre tilsetningsstoffer. De er superenkelt å spise når man er på farten eller legge inn i en matpakke til barna. Bare frukt. Bare grønnsaker. Absolutt ingenting annet i tillegg.

BEAR lager sunne snacks for barn av rene og naturlige ingredienser. 1 av 5 om dagen – dette er en perfekt måte å få barn til å spise mer grukt og grønnsaker på. Hver pakke inneholder 100% tørket frukt og grønnsaker med samme naturlige sukkerinnhold som et eple. Ingen tilsatt sukker eller salt. Aldri fra konsentrat. Nøtterfri, laktosefri, vegansk og glutenfri. 

BEAR Yoyos Strawberry – sunn frukt snacks for barn og voksne.

DiggBox leverer bærekraftige og smakfulle produkter – vi gjør det lettere å leve sunnere og grønnere. Vi tilbyr helsekost, abonnement, snacks, gavebokser og mye mer. 

Vi i DiggBox er lidenskapelig opptatt av bærekraft, ren livsstil og sunt kosthold.  Våre spennende og velsmakende produkter gjør det enkelt å velge bærekraftig og sunt i en travel hverdag, uten at det går på bekostning av smak. Vår misjon er å gjøre bærekraftig kosthold enklere og mer spennende ved å tilby produkter av høy kvalitet som smaker deilig. Spesielt brenner vi for å gjøre det enkelt for dem som har ulike former for matintoleranser og allergier, samt følger et bestemt kosthold, for eksempel plantebasert. Våre produkter kan nytes med god samvittighet og gir en fantastisk smaksopplevelse. Ikke gå glipp av salg på økologisk, vegansk og glutenfritt!

Vi er hele tiden på jakt etter og prøvesmaker hundrevis av produkter, og bare de mest spennende og smakfulle får plass hos oss. De fleste av våre produkter er økologiske og mange er i tillegg Fairtrade. Hos oss finner du kun naturlige matvarer uten kunstige tilsetningsstoffer, ofte i en plastfri emballasje. I vår nettbutikk får du mulighet til å kjøpe spennende godbiter av høy kvalitet som du ikke finner andre steder. Ofte har vi salg på økologisk, vegansk og glutenfritt!

Velkommen til vårt univers av smaksrike og spennende produkter som lyser opp i hverdagen!

Vi er en forhandler og distributør av følgende merker: Earthbite, Amisa, Bonsan, Vantastic Foods, Biona og Kuhbonbon. I vår nettbutikk finner du også mange flere spennende merker som du ikke finner andre steder.

Vekt 0.03 kg
Merkevare/produsent

Ingredienser

Bakte jordbær, epler, pærer og litt gulrot.

 

Næringsinnhold

Næringsinnhold per 100 g/ per rull

Energi kJ 1170/kJ 112 eller kcal 280/kcal 27
Fett 0g/0g
– hvorav mettet 0g/0g
Karbohydrater 63 g/6g
– hvorav sukkerarter * 42g/4g
Fiber 10g/1g
Protein 1,9 g/0,2 g
Salt 0g/0g

*naturlig sukker fra frukt

Allergener

Fri for egg, melk, gluten, hvete, soya og nøtter. Inneholder ingen kjente allergener.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bare innloggede kunder som har kjøpt dette produktet kan legge igjen en omtale.

Du liker kanskje også…

Rull til toppen