Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Artikler
Oppskrifter

Urban Fruit Perfect Pineapple frukt snacks, 35 g

29, -

Tilgjengelighet 7 på lager

Frakt fra 79 kr
Gratis frakt over 999 kr
Rask levering - 1 - 4 virkedager

Nydelig frukt snacks – små biter av tørket ananas som er myke og bakt for å kunne nytes på farten. 100% ren frukt av ananas. Uten sukker og konserveringsmidler.

 

Urban Fruit Perfect Pineapple tørket ananas, 35 g

Nydelig frukt snacks – små biter av tørket ananas som er myke og bakt for å kunne nytes på farten. 100% ren frukt av ananas. Uten sukker og konserveringsmidler.

– kun naturlig frukt uten konserveringsmidler

– uten raffinert sukker

– en av dine 5 om dagen

– perfekt i ha i veska/sekken når man er på farten/på tur!

Urban Fruit Pineapple tørket ananas er glutenfri og vegansk.

Om produsent

Produsenten Urban Fruit lager deilig snacks av tørket frukt. Deilig frukt, plukket når den er helt moden, og deretter forsiktig bakt på lave temperaturer slik at alle næringstoffer og vitaminer blir tatt vare på. De tilsetter aldri sukker, oljer, sulfitter, konserveringsmidler eller andre stoffer. 

Grunleggeren Hayley jobbet som personlig trener, og var vant til å jobbe med travle urbane mennesker som prøvde sitt beste for å spise sunt. Men de møtte på det eldgamle problemet: at de kjempet for å unngå en usunn matbit mellom måltidene, og fant ut at de ønsket seg noe sunt og godt som en ettermiddagssnack. Hayley er en fruktfanatiker, så – voila! – hun anbefalte fersk frukt som det sunne snacking-alternativet. Men de samme utfordringene kom stadig tilbake: fersk frukt er ikke så praktisk å ha med i vesken/sekken og spise når man er på farten. Prøv å spise fersk ananas når du er på bussen for eksempel? Ikke så lett. 

Da fant Hayley en annen løsning – uten raffinert sukker, konserveringsstoffer og sulfitter tørket frukt pleier å inneholde, og som også gjorde frukten som en snack på farten litt mer spennende. Etter utallige timer på kjøkkenet,  fant hun en måte å lage deilig tørrfrukt som jordbær og ananas uten grusomheter … Slik startet Urban Fruit. Dette er kun fersk frukt, forsiktig bakt uten raffinert sukker eller konserveringsmidler, som utgjør 1 av dine 5 om dagen, uten grusomheter som gjør den usunn. 

Vekt 0.035 kg

Ingredienser

Tørket ananas.

Næringsinnhold

Næringsinnhold per 100 g:

Energi (KJ) 1201

Energi (Kcal) 287

Protein 2,0 g

Karbohydrater 69,3 g

– hvorav sukkerarter * 57,2 g

Fett 0,2 g

– hvorav mettet 0,0 g

Fiber 8,0 g

*kun naturlig sukker fra frukt

Allergener

Fri for kjente allergener. Vegansk og glutenfri. Produsert på en fabrikk som håndterer nøtter.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bare innloggede kunder som har kjøpt dette produktet kan legge igjen en omtale.

Du liker kanskje også…

Rull til toppen