Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Artikler
Oppskrifter

Forest Gum Mint tyggegummi, 20 g

29, -

Tilgjengelighet 14 på lager

Fri frakt over 999, -
Frakt fra 79 kr
Gratis frakt over 999 kr
Rask levering - 1 - 4 virkedager

Når du hører navnet Forest Gum, husker du den berømte Forrest Gump filmen med en gang. Fra denne filmen kommer den berømte påstanden “Livet er som en boks sjokolade. Du vet aldri hva du får.” I motsetning til denne tyggisen Forest Gum, hvor du vet nøyaktig hva du får eller ikke får. Det du får er en fantastisk tyggegummi med mynte og kun naturlige ingredienser.

 

Merkevare: True Gum
Varenummer: 167 Kategorier: , Stikkord: , , , , ,

Forest Gum Mint tyggegummi plastfri, 20 g 

Når du hører navnet Forest Gum, husker du den berømte Forrest Gump filmen med en gang. Fra denne filmen kommer den berømte påstanden “Livet er som en boks sjokolade. Du vet aldri hva du får.” I motsetning til denne tyggisen Forest Gum, hvor du vet nøyaktig hva du får eller ikke får. Det du får er en fantastisk tyggegummi med mynte og kun naturlige ingredienser. Og det du ikke får er syntetisk produserte polymerer fra petroleum og mikroplast. Hvem liker å tygge på plastflasker eller bildekk? Det gjør vi ikke, og det er derfor vi har bestemt oss for å gå for det nye Forest Gum tyggegummi, som smaker så fantastisk forfriskende! Fantastisk uten plast. Likheten med filmen Forrest Gump er nok bare fantasi, og i virkeligheten er navnet på den nye tyggegummien Forest Gum. Og det står for det. For istedenfor syntetiske polymerer er tyggegummien laget av chicle, det bærekraftig høstede og fornybare råmaterialet fra epletreet. Bra for trærne og bra for deg! Selvfølgelig er emballasjen også laget av fornybare råvarer. Plastavfall unngås, som før eller senere vil havne i naturen som mikroplast. Her gjelder det “plastfree fantastic!” – fantastisk uten plast!

  • Den nye tyggegummien med forfriskende mynte og uten sukker
  • Plantebasert/Vegansk og laget av rent vegetabilske ingredienser
  • Fornybare og biologisk nedbrytbare råvarer
  • Bedre for deg og bedre for miljøet

Ingredienser

Søtningsmidler: xylitol, stevioglykosider; naturlig chicle tyggemasse, naturlig myntesmak, fuktighetsbevarende middel: glyserin; fortykningsmiddel: arabisk tyggegummi; belegg: karnaubavoks.

Forest Gum tyggegummi er plastfri, glutenfri, vegansk og naturlig.

Vekt 0.02 kg
Merkevare/produsent

Ingredienser

Søtningsmidler: xylitol, stevioglykosider; naturlig chicle tyggemasse, naturlig myntesmak, fuktighetsbevarende middel: glyserin; fortykningsmiddel: arabisk tyggegummi; belegg: karnaubavoks.

Næringsinnhold

Allergener

Vegansk, soyafri, nøttefri og glutenfri. Ingen kjente allergener.

Du liker kanskje også…

Rull til toppen