Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Filter by Categories
Artikler
Oppskrifter

Vantastic Foods Marmor sjokolade kjeks, 125 g

39, -

Tilgjengelighet 7 på lager

Fri frakt over 999, -
Frakt fra 79 kr
Gratis frakt over 999 kr
Rask levering - 1 - 4 virkedager

Økologisk marmorkjeks i en praktisk  snackbag! Denne er for å nytes med god samvittighet. Den byr på mye smak, kjærlighet, glede og kakao.  Den passer perfekt i matpakken, i vesken og i sekken og kan nytes hjemme, på vei, i en pause på kontoret eller rett og slett når som helst fordi du har fortjent det.

 

Merkevare: Vantastic Foods
Kategorier: , , Stikkord: ,

Vantastic Foods Marmor sjokolade kjeks, 125 g 

Økologisk marmorkjeks i en praktisk  snackbag! Denne er for å nytes med god samvittighet. Den byr på mye smak, kjærlighet, glede og kakao.  Den passer perfekt i matpakken, i vesken og i sekken og kan nytes hjemme, på vei, i en pause på kontoret eller rett og slett når som helst fordi du har fortjent det. Denne kjeksen er det beste beviset på at kjeks uten melk kan smake virkelig godt. Posen er full av små firkantede biter med et hull i midten, og inneholder velsmakende kakao. Kjempegod! Denne er noe å glede seg til. De søte godbitene inspirerer ikke bare de små. Selv de store vil ikke få nok av de sprø marmorkjeksene.  Perfekt sammen med en kopp kaffe/te eller som en godbit for å servere dine venner. De smaker godt og er en glede for øyet når de står på bordet. Liten kjeks med massevis av smak! 

  • plantebasert/vegansk og fri for melk og egg
  • økologisk
  • kun naturlige ingredienser
  • fri for soya, nøtter og palmeolje
  • uten smaksforsterkere og kunstige tilsetningsstoffer

Vantastic Foods marmor sjokolade kjeks er plantebasert.

Om produsent 

Vantastic Foods har levert velsmakende plantebaserte matvarer til markedet i 15 år nå, og står for veganske verdier. Vår oppgave er å inspirere flere og flere til å glede seg over en bærekraftig livsstil med deilige produkter laget av ingredienser som ikke går utover miljøet. Med utgangspunkt i mange års erfaring og kompetanse lager de stadig flere nye og unike veganske produkter.

I 2004 spurte Tobias Graf seg selv om det var mulig å skape et helt vegansk merke på det europeiske markedet med et komplett sortiment og derved inspirere folk. Det viste seg til å være mulig! I dag tilbyr Vantastic Foods over 200 matvarer og er kjent i hele Europa.

Produktene deres er ikke bare plantebaserte alternativer – alle Vantastic-matprodukter er unike og på ingen måte er dårligere på smak enn produkter med animalske ingredienser.

De håper at spesialitetene deres gjør det mulig for flere og flere å spise vegansk hver dag uten å måtte klare seg uten de rettene de var vant med før de ble veganere. Du kan være sikker på at disse produktene er bra for miljøet og dyrene. Veganske produkter fra Vantastic Foods er ren glede med god samvittighet.

Vekt 0.125 kg
Merkevare/produsent

Ingredienser

Hvetemel *, rørsukker *, solsikkeolje *, kakaopulver * (3%), havsalt. (* = sertifisert økologisk)

ALLERGIRÅD: Inneholder hvete og gluten.

Næringsinnhold

Næringsinnhold per 100 g

Energi 2043 kJ / 487 kcal

Fett 21 g

– hvorav mettet 2,8 g

Karbohydrater 66 g

– hvorav sukker 24 g

Protein 6,8 g

Salt 0,17g

Du liker kanskje også…

Rull til toppen