Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Artikler
Oppskrifter

Vantastic foods Vantastic Cookies Oat Chia, 125 g

39, -

Tilgjengelighet 2 på lager

Fri frakt over 999, -
Frakt fra 79 kr
Gratis frakt over 999 kr
Rask levering - 1 - 4 virkedager

Deilige søte havrekjeks med chiafrø i en praktisk snack bag! Dette er et supert alternativ til vanlig kjeks som smaker helt fantastisk. Den passer perfekt for matpakken, i en veske eller en sekk. 

 

Merkevare: Vantastic Foods
Varenummer: 222 Kategorier: , , Stikkord: , , ,

Vantastic Foods Oat Chia havre kjeks, 125 g 

Deilige søte havrekjeks med chiafrø i en praktisk snack bag! Dette er et supert alternativ til vanlig kjeks som smaker helt fantastisk. Den passer perfekt for matpakken, i en veske eller en sekk. 

Den økologiske kjeksen er uten palmeolje, egg og melk og er laget med mye kjærlighet. De er formet som små søte hjerter. Havre gir kjeksen en fyldig smak og knasende konsistens, men også rikelig med energi. Chiafrø har mange helsefordeler. Frøene er proppfulle av vitaminer og mineraler, rike på antioksidanter, fiber og selvfølgelig proteiner. Dette høres nesten altfor godt for å være sant men det er faktisk det!  Kos uten dårlig samvittighet. Kjempegod!

  • plantebasert/vegansk og fri for melk og egg
  • økologisk
  • kun naturlige ingredienser
  • fri for soya, nøtter og palmeolje
  • uten smaksforsterkere og kunstige tilsetningsstoffer

Vantastic Foods havre kjeks er vegansk.

Om produsent 

Vantastic Foods har levert velsmakende plantebaserte matvarer til markedet i 15 år nå, og står for veganske verdier. Vår oppgave er å inspirere flere og flere til å glede seg over en bærekraftig livsstil med deilige produkter laget av ingredienser som ikke går utover miljøet. Med utgangspunkt i mange års erfaring og kompetanse lager de stadig flere nye og unike veganske produkter.

I 2004 spurte Tobias Graf seg selv om det var mulig å skape et helt vegansk merke på det europeiske markedet med et komplett sortiment og derved inspirere folk. Det viste seg til å være mulig! I dag tilbyr Vantastic Foods over 200 matvarer og er kjent i hele Europa.

Produktene deres er ikke bare plantebaserte alternativer – alle Vantastic-matprodukter er unike og på ingen måte er dårligere på smak enn produkter med animalske ingredienser.

De håper at spesialitetene deres gjør det mulig for flere og flere å spise vegansk hver dag uten å måtte klare seg uten de rettene de var vant med før de ble veganere. Du kan være sikker på at disse produktene er bra for miljøet og dyrene. Veganske produkter fra Vantastic Foods er ren glede med god samvittighet.

Vekt 0.125 kg
Merkevare/produsent

Ingredienser

Hvetemel *, fullkornshavre * (26%), rå rørsukker *, solsikkeolje *, chiafrø * (Salvia hispanica) (5%), bourbon vaniljeekstrakt *, havsalt. (* = sertifisert økologisk).

ALLERGIRÅD: Inneholder hvete, havre og gluten.

Næringsinnhold

Næringsinnhold per 100 g

Energi 1993 kJ / 475 kcal

Fett 19 g

– hvorav mettet 2,3 g

Karbohydrater 65 g

– hvorav sukker 23 g

Protein 8,1 g

Salt 0,19 g

Rull til toppen