Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Filter by Categories
Artikler
Oppskrifter
-20%

Self Omninutrition Natural proteinpulver, 500 g

199, -

Tilgjengelighet 2 på lager

Fri frakt over 999, -
Frakt fra 79 kr
Gratis frakt over 999 kr
Rask levering - 1 - 4 virkedager

En miks av hamp-, ris- og havreprotein med en naturlig smak. Rik på planteprotein og inneholder Omega 3 og 6. Anti-inflammatorisk virkning.

 

  • En miks av hamp-, ris- og havreprotein med en naturlig smak
  • Rik på planteprotein
  • Inneholder Omega 3 og 6
  • Anti-inflammatorisk funksjon
  • Rik på kalsium og jern
  • Rik på kostfiber

Hamp Protein
Hamp protein ekstrahert fra planten Cannabis sativa ved sliping av frøene og ved hjelp av kaldpressing. Hemp protein gir et komplett utvalg og riktig forhold av alle de essensielle aminosyrene. De er svært rik på essensielle fettsyrer, inkludert omega 3 og omega 6, vitamin C, kalsium og jern. Fettsyrene er viktige for kontroll av den inflammatoriske prosess, og fremmer sunn hormonbalanse.

Risprotein
Dette proteinet blir ekstrahert fra brun ris korn. Meget rik på protein, gir ca 24 g protein pr. 30g. Veldig rik på kalsium og jern. En av de mest interessante egenskaper for dette proteinet er opptakstid. Dette ligger mellom myseproteiner og kasein, noe som innebærer som gir en jevn tilførsel av aminosyrer til musklene.

Havre Protein
Utmerket kilde til B-vitaminer, vitamin A, vitamin E og vitamin D. Den inneholder også kalsium, jern og sink. Beta-glukaner som er tilstede i dette protein er forbindelser som absorberer kolesterol (dårlig) og syrer fra tarmen, dermed unngår de skadelige forbindelser i kroppen. Dette proteinet er også anbefalt for diabetikere da den inneholder løselig fiber som gjør det mulig å stabilisere blodsukkernivåer, og fordi det reduserer opptaket av sukker i tarmen, reduseres også blodnivåer.

Om DiggBox

DiggBox leverer bærekraftige og smakfulle produkter – vi gjør det lettere å leve sunnere og grønnere. Vi tilbyr helsekost, abonnement, snacks, gavebokser og mye mer. 

Vi i DiggBox er lidenskapelig opptatt av bærekraft, ren livsstil og sunt kosthold.  Våre spennende og velsmakende produkter gjør det enkelt å velge bærekraftig og sunt i en travel hverdag, uten at det går på bekostning av smak. Vår misjon er å gjøre bærekraftig kosthold enklere og mer spennende ved å tilby produkter av høy kvalitet som smaker deilig. Spesielt brenner vi for å gjøre det enkelt for dem som har ulike former for matintoleranser og allergier, samt følger et bestemt kosthold, for eksempel plantebasert. Våre produkter kan nytes med god samvittighet og gir en fantastisk smaksopplevelse. Ikke gå glipp av salg på økologisk, vegansk og glutenfritt!

Når du velger å handle hos oss, utgjør du en forskjell for din helse og miljøet. Inspirer andre med din bærekraftige livsstil!  

Vekt 0.5 kg
Merkevare/produsent

Ingredienser

Havre, ris, hamp, linfrø, solsikke, psylliumfrø, emulgeringsmiddel (solsikkelecitin), søtningsmiddel (stevia).

Næringsinnhold

Næringsinnhold per 100 g/30 g porsjon

Energi 1790 kJ/430 kcal 448 kJ/108 kcal
Fett
-hvorav mettet fett
12 g
1 g
3 g
0,25 g
Karbohydrater
-hvorav sukkerarter
12,0 g
1 g
3 g
0,25 g
Protein 68,0 g 17 g
Salt 0,2 g 0,05 g

Allergener

Glutenfri, hvetefri, melkefri. soyafri og vegansk. 

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bare innloggede kunder som har kjøpt dette produktet kan legge igjen en omtale.

Du liker kanskje også…

Rull til toppen