Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Oppskrifter
Artikler
-20%

Self Omninutrition soya proteinpulver, 1 kg

249, - 199, -

Tilgjengelighet 4 på lager

Frakt fra 79 kr
Gratis frakt over 999 kr
Rask levering - 1 - 4 virkedager

Vegansk proteinpulver med sjokoladesmak. Langsomt protein som metter bra, perfekt som mellommåltid! Fritt fra østrogenlignende emner og kan derfor også brukes av menn. Søtet med Stevia (naturlig søtningsmiddel).

 

– Vegansk proteinpulver med sjokoladesmak
– Langsomt protein som metter bra, perfekt som mellommåltid!
– Fritt fra østrogenlignende emner og kan derfor også brukes av menn
– Søtet med Stevia (naturlig søtningsmiddel)

Soya Protein fra naturlige soyabønner.
100% Soya Protein fra Self er et fullverdig protein som innebærer at du får i deg alle de essensielle aminosyrene bare gjennom å spise soya.

Å spise vanlig soya eller billige soyaproteiner er ikke bra for menn da det inneholder østrogenlignende emner. Soya protein fra Self er et soyaisolat hvor disse østrogenene er renset bort, slik at det både kan brukes av kvinner og menn. Soyaprotein er et meget bra protein da det er langsomt og metter bra, perfekt mellommåltid! Soya har faktisk en høyere biologisk verdi enn kasein.

Bruksanvisning: 4dl vann blandes med 1 scoop (30gram)

Om DiggBox

DiggBox leverer bærekraftige og smakfulle produkter – vi gjør det lettere å leve sunnere og grønnere. Vi tilbyr helsekost, abonnement, snacks, gavebokser og mye mer. 

Vi i DiggBox er lidenskapelig opptatt av bærekraft, ren livsstil og sunt kosthold.  Våre spennende og velsmakende produkter gjør det enkelt å velge bærekraftig og sunt i en travel hverdag, uten at det går på bekostning av smak. Vår misjon er å gjøre bærekraftig kosthold enklere og mer spennende ved å tilby produkter av høy kvalitet som smaker deilig. Spesielt brenner vi for å gjøre det enkelt for dem som har ulike former for matintoleranser og allergier, samt følger et bestemt kosthold, for eksempel plantebasert. Våre produkter kan nytes med god samvittighet og gir en fantastisk smaksopplevelse. Ikke gå glipp av salg på økologisk, vegansk og glutenfritt!

Vi er hele tiden på jakt etter og prøvesmaker hundrevis av produkter, og bare de mest spennende og smakfulle får plass hos oss. De fleste av våre produkter er økologiske og mange er i tillegg Fairtrade. Hos oss finner du kun naturlige matvarer uten kunstige tilsetningsstoffer, ofte i en plastfri emballasje. I vår nettbutikk får du mulighet til å kjøpe spennende godbiter av høy kvalitet som du ikke finner andre steder. Ofte har vi salg på økologisk, vegansk og glutenfritt!

Velkommen til vårt univers av smaksrike og spennende produkter som lyser opp i hverdagen!

Vi er en forhandler og distributør av følgende merker: Earthbite, Amisa, Bonsan, Vantastic Foods, Biona og Kuhbonbon. I vår nettbutikk finner du også mange flere spennende merker som du ikke finner andre steder.

Vekt 1 kg
Merkevare/produsent

Ingredienser

Proteinisolat (soya), kakao (sjokoladesmak), aroma, farge (E162), søtning E162 (StevialeanTM).

Næringsinnhold

Næringsinnhold per 100 g/30 g porsjon

Næringsinnhold 100g 30 g
Energi 377 kcal 113 kcal
Fett
-hvorav mettet fett
1,0 g
0,2 g
0,3 g
0,06 g
Karbohydrater
-hvorav sukker
0,7 g
0,2 g
0,3 g
0,06 g
Fiber 0,7 g 0,3 g
Protein 88,0 g 26,4 g
Salt 0,3 g 0,09 g

Allergener

Glutenfri, hvetefri, melkefri og vegansk. 

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bare innloggede kunder som har kjøpt dette produktet kan legge igjen en omtale.

Du liker kanskje også…

Rull til toppen