Du finner følgende godsaker i juli-boksen:

DiggBox, Get Raw Raspberry Almond

1. Get Raw! bar

Juicy Bringebær, søt vanilje og crunchy mandler? Ja, takk! Hemmeligheten bak denne smakseksplosjonen av en rå snackbar er masse ekte bringebær. Den er pakket med C-vitamin og antioksidanter. Rett og slett bare en digg råbar! Vegansk, økologisk og glutenfri. Allergener: kan inneholde spor av nøtter.

Cacao Nibs Walnut Kookie Cat

2. Kookie Cat Cacao Nibs Walnut

Håndlaget kjeks med en delikat smak av næringsrik kakao, valnøtter og litt sødme fra rosiner. Den er økologisk, vegansk og glutenfri uten tilsatt sukker. Produsert uten bruk av sprøytemidler, inneholder ikke konserveringsmidler og alle ingrediensene er sertifisert organiske. Allergener: havre, cashewnøtter, valnøtter.

Diggbox: Mango, tørket & skivet, organic

3. Tørket mango fra Manna

Søte tørkede skiver av økologisk mango. Mango er rik på vitamin C som styrker immunsystemet og øker opptaket av jern fra andre matvarer. Den er også en kilde til folat som reduserer tretthet og utmattelse. Den kan bidra til vektreduksjon, bedre fordøyelse og styrke immunforsvaret. Produsert uten ved bruk av sprøytemidler eller kunstgjødsel. Ingen tilsetningsstoffer. Passer godt som sunne snacks, i is, desserter eller bakverk.

DiggBox: Roobiotic ball cacao maca

4. Roobiotic ball Cacao Maca

En deilig raw energy ball med kakao og maca beriket med bakterier som er bra for fordøyelsen. Maca kan øke vitalitet. Kakao bidrar til en “sjokoladeaktig” smak. Vegansk, gluten- og soyafri.

Moroccan Mint te økologisk Numi

5. NUMI Moroccan Mint

Denne økologiske teen med en deilig søt peppermyntesmak er det lett å bli hekta på! Ikke overraskende fordi NUMI er den eneste teen på markedet som ikke inneholder konsentrater for å påvirke smak og farge. Kun de beste bladene fra te-planten brukes. Teen er Fairtrade-sertifisert da Numi bryr seg om landarbeiderne som plukker teen. Men det beste er at NUMI te gir deg mye mer smak enn andre typer te:) Koffeinfri.

Landgarten kirsebær i mørk sjokolade

6. Landgarten Kirsebær 

Den perfekte kombinasjonen av rik mørk sjokolade og spesielt utvalgte italienske sure kirsebær.  Den er gluten- og nøttefri, samt vegansk. Både økologisk og Fairtrade.

Lakrisstang fra Renée Voltaire

7. Lakrisstang fra Renee Voltaire

Lakrisstang fra Renée Voltaire er en økologisk og vegansk lakrisstang med smaken av deilig lakris. Lakrisen er av ekte, finsk kvalitet og er en fryd for smaksløkene.

Fruktkuler med mango og pasjonsfrukt Smiling

8. Fruktkuler med mango og pasjonsfrukt

Smilings fruktkuler med mango og pasjonsfrukt er en god liten snack for deg selv og dine barn! Inneholder kun naturlige ingredienser. Fruktkulene er laget fra Fairtrade-sertifiserte ingredienser for å garantere etisk forsvarlige arbeidsvilkår for bønder og dem som jobber med råvarene i Ghana.