Du finner følgende godsaker i mai-boksen:

DiggBox: Roobiotic ball cacao maca

1. Roobiotic ball Cacao Maca

En deilig raw energy ball med kakao og maca beriket med bakterier som er bra for fordøyelsen. Maca kan øke vitalitet. Kakao bidrar til en “sjokoladeaktig” smak. Vegansk, gluten- og soyafri.

Sjokolade Liquorice Sea Buckthorn økologisk Goodio

2. Goodio Sjokolade Licorice & Sea Buckthorn

Vi må ærlig innrømme at dette er en av de beste veganske sjokoladene vi har smakt så langt (og vi har smakt mange!). Søt lakris og syrlig nordisk tindved gir sjokoladen en harmonisk og spennende smaksopplevelse. Sunn er den også – rå, økologisk, fri for tilsetningsstoffer og søtet med kokosblomstsukker:) En uforglemmelig smaksopplevelse! Gluten- og soyafri, samt fri for raffinert sukker. Allergener: produsert på en fabrikk som også prosesserer nøtter.

aivar diggbox

3. Aivar, Pelagonia

Deilig grillet paprika smaksatt med grillet aubergine. Et perfekt tilbehør til vegansk ost, pasta, smørbrød, i wraps og til veganske kjøtterstatninger. Prøv den også som pizzasaus eller som pålegg på knekkebrød. Vegansk og glutenfri.

DiggBox: Mango uten sukker

4. Mango, tørket & skivet, Manna Premium

Søte tørkede skiver av økologisk mango. Mango er rik på vitamin C som styrker immunsystemet og øker opptaket av jern fra andre matvarer. Den er også en kilde til folat som reduserer tretthet og utmattelse. Den kan bidra til vektreduksjon, bedre fordøyelse og styrke immunforsvaret. Produsert uten ved bruk av sprøytemidler eller kunstgjødsel. Ingen tilsetningsstoffer. Passer godt som sunne snacks, i is, desserter eller bakverk.

Chocolate Walnut bar økologisk Get Raw

5. Get Raw! bar Chocolate + Walnut

Økologisk raw snack bar med fyldig smak av sjokolade og biter av valnøtter som utgjør en himmelsk kombinasjon. Rik på antioksidanter – rett og slett bare en digg råbar. Vegansk, økologisk og glutenfri. Allergener: kan inneholde spor av nøtter.

DiggBox: Kookie Cat Vanilla Choc Chip

6. Kookie Cat Vanilla Choc Chip

Håndlaget kjeks med en delikat smak av bourbonvanilje toppet med deilige sjokoladebiter. Den er økologisk, vegansk og glutenfri uten tilsatt sukker. Produsert uten bruk av sprøytemidler, inneholder ikke konserveringsmidler og alle ingrediensene er sertifisert organiske. Allergener: havre, cashewnøtter.

Toffeefudge økologisk Super Fudgio

7. Super-Fudgio Melkefri Toffeefudge

Økologisk og vegansk fudge (myk karamell) med nydelig naturlig kokossmak. Kumelk er erstattet med kokosmelk. Et gluten- og laktosefritt alternativ hvor kokosnøttsukker brukes som søtning. Inneholder ikke kunstige farger eller smakstilsetninger. Allergener: kan inneholde sesam.

DiggBox: coconuttastenature

8. Taste of Nature coconut bar

Søte kokosflak og frisk sitronolje, samt knasende mandler gjør denne baren til en hit. Den smaker rett og slett sommer. Perfekt før eller etter trening, eller bare når magen rumler. Mange gode vegetabilske fettsyrer gir deg langvarig energi. Vegansk, glutenfri og økologisk.