Du finner følgende godsaker i september-boksen:

ChocOat Wild Blueberry

1. ChocOat Wild Blueberry

Creamy havresjokolade blandet med håndplukkede ville bær. Smooth og dekadent, berry-lovers unite! Goodio har blandet ekte sjokolade med den beste økologiske (og glutenfrie) havren, og det viste seg å være en perfekt kombinasjon. ChocOat er den moderne lyse og melkefrie sjokoladen som har fått sin milde smak av finsk havre. Havren gir ChocOat sin herlige kremete og fløyelsmyke konsistens, samtidig som det inneholder masse nyttige næringsstoffer. På grunn av havrens naturlige sødme inneholder ChocOat nesten 60 % mindre sukker enn vanlig melkesjokolade! Laget i hjertet av Helsinki. Økologisk, vegansk, glutenfri, fri for soya, ingen tilsetninger eller ekstrakter.

Landgarten kirsebær i mørk sjokolade

2. Landgarten kirsebær i mørk sjokolade

Den perfekte kombinasjonen av rik mørk sjokolade og spesielt utvalgte italienske sure kirsebær.  Den er gluten- og nøttefri, samt vegansk. Både økologisk og Fairtrade.

Ginger Chews mango peppermynte Renée Voltaire

3. Ginger chew mini mix med mango og peppermynte

En pose med deilige ingefærkuler. Renée Voltaire Ginger Chews er veganske og glutenfrie myke kuler laget fra fersk ingefær og smaksatt med søt mango og forfriskende peppermynte. Kulene er laget fra fersk ingefær og rullet i tapioka fra kassavaroten. En smak av ekte sommer!

Lakrisstang fra Renée Voltaire

4. Renee Voltaire lakrisstang

Lakrisstang fra Renée Voltaire er en økologisk og vegansk lakrisstang med smaken av deilig lakris. Lakrisen er av ekte, finsk kvalitet og er en fryd for smaksløkene.

Eat Real hummuschips med tomat basilikum

5. Cofresh hummus chips med tomat og basilikum

Eat Real snacks baserer seg på tre enkle konsepter: smak, næring og naturlige ingredienser. Alle deres snacks are fri for kunstige tilsetningsstoffer, slik at du kan nyte naturlige snacks med god samvittighet. Disse smakrike og sunne chips are laget av kikertmel og er et sunnere alternativ til potetchips.  Med en deilig tomat- og basilikum smak, er de også glutenfri og passer for veganere. Du kan kose deg med dem som de er eller med hummus eller guacamole dip.

Get Raw smulpaj med sjokolade

6. Get Raw smulpaj med sjokolade

Endelig en cookie som du kan spise hver dag med god samvittighet! Sjekk ut denne rå sjoko-havrecookieen fylt med masse digg for sansene. Glutenfri havre, nøttesmør, kokosblomstsirup og sjokoladebiter – en uimotståelig kombinasjon. Økologisk, vegansk og glutenfri. Perfekt som snack eller mellommåltid.

Caramel Hazelnut bar økologisk Get Raw

7. Get Raw Caramel Hazelnut bar

Økologisk raw snack bar med sticky, rik plantebasert karamell og crunchy hasselnøtt som utgjør en uslåelig kombinasjon. Økologisk og glutenfri. Her kan man virkelig nyte med god samvittighet. Det er et løfte.

8. Purabon energikule med aprikos

Dette er rett og slett den deiligste energikulen vi har smakt! Med bare naturlige ingredienser og massevis av smak, er PURABON proteinkule en gluten-, melke- og sukkerfri matbit som du kan nyte skyldfri hver dag! Pakket full av ren godhet, PURABON-proteinkuler er en rik kilde til næringsstoffer, vitaminer og mineraler. Og enda bedre, de smaker fantastisk også! Purabon er et australsk eid helsematselskap som tilbyr naturlige, deilige og plantebaserte protein kuler pakket med ren godhet. De har laget en deilig kule fra de fineste ingrediensene og fritt fra alt søppel – kjærlig laget, pakket og sendt av PURABON-laget. Vi håper du elsker dem så mye som vi gjør!

Gregory's Tree Fruit with a Twist

9. Gregorys Tree Double Fruit Twists

Gregory’s Tree tilbyr smakfulle økologiske frukt snacks som gir deg varig energi. De har bare 60 kalorier og utgjør en av dine anbefalte fem om dagen. De kan nytes på farten, på tur, på kontoret, før og etter trening. Plantebasert og glutenfri, med kun naturlige ingredienser.