Du finner følgende godsaker i august-boksen:

Voelkel kombucha med kirsebær og mint

1. Kombucha med kirsebær og mint

Kombucha er en forfriskende, boblende drikk som kan være gunstig for fordøyelsen, avgifte kroppen og støtte immunforsvaret. Smaken kan minne om eplecider og kan drikkes som et alternativ til juice, brus eller vin. Velsmakende kombucha, med en harmonisk smak av aromatiske urter og en dash økologisk juice fra kirsebær og mynte.

Mat Cake in a cup med karamell

2. Cake in a cup caramel

Lettere enn dette blir det ikke å lage kake. På to minutter har du en drøm av sjokolade ferdig i ditt eget krus. Cake in a cup er en myk og saftig nytelse uten sukker, gluten og egg. Selv om Cake in a cup er en søt dessert, har den et næringsinnhold som gir færre kalorier og mer protein enn en skive grovt brød med gulost. Det betyr at Cake in a cup kan spises med den beste samvittighet når som helst, hvor som helst.

Berit Nordstrand mørk sjokolade med bær

3. Berit Nordstrand mørk sjokolade med bær

Berit Nordstrands sjokolade er økologisk, fairtrade og kun søtet med kokosblomstsukker. Som skapt for å deles.

True Gum Mint & Matcha

4. True Gum Mint and Matcha

Naturlig tyggis uten plast, astpartam og kunstig smak. Vegansk og 100 % nedbrytbar. Dykk inn i en frisk verden av naturlig mynte som får et hvert smil til å skinne. Med en generøs dash av rått matchapulver!

Clearspring peanøttsmør crunchy

5. Clearspring peanut butter crunchy

Bio Kitchen er navnet på premium utvalget av økologiske og biodynamiske basismatvarer i klare glasskrukker som er naturlig søt og full av smak.

Clearspring økologisk peanøttsmør er ikke-homogenisert og inneholder ikke palmeolje eller andre billige vegetabilske oljer. Av denne grunn kan oljen og peanøttene skille seg. Bland sammen peanøttoljen som ligger på toppen med peanøttsmøret grundig.

Dette peanøttsmøret har lavt innhold av sukker, men er deilig søt. En klype salt tilsettes for å bringe den naturlige søtsmaken til peanøttene, som faktisk ikke er nøtter men er i familie med belgfrukter.

Suma økologiske peanøtter uten salt

6. Suma organic peanuts

Deilig snack som er en god kilde til protein og med et lavt karbohydratinnhold. Kan brukes i bakverk, frokostblandinger og middagsretter.  Vegansk og økologisk.

Vitaquell shiitake postei

7. Vitaquell shitake postei

Velsmakende økologisk pålegg til hverdag og fest. Velegnet på brød og den kalde buffet, supper, sauser og grønnsaksfyll. Velegnet for veganere og vegetarianere.

Super Hero Skinny Jeans

8. Super Hero Skinny Jeans

Fiberrik supermat i engangsforpakning. En blanding av spirulinapulver(35%), chlorellapulver(30%), hvetegresspulver(30%) og Matchapulver (5%). Alle ingredienser er økologiske og plantebaserte. Inneholder ikke kunstige farger eller smakstilsetninger. Passer for de som ønsker å ta med seg en liten hendig engangsporsjon med pulverblanding av næringsrike alger, hvetegress og Matcha. Perfekt å ha med på tur, eller i veska.

Bruk: Bland en pose i vann, melk, smoothie eller shake. Rør godt ut.