Du finner følgende godsaker i juli-boksen:

Økologisk Omega 3 frømiks fra SUMA: diggbox

1. Økologisk Omega 3 frømiks fra SUMA

Økologisk frømiks rik på Omega 3. Nyt denne miksen av gresskar, solsikkefrø, linfrø og sesamfrø i frokostblanding, smoothies, salater eller som en sunn snack.

Nøttemiks med mørk sjokolade : Diggbox

2. Nøttemiks med mørk sjokolade

Denne nøttemiksen består av peanøtter røstet i rapsolje, naturelle nøtter, og mørk sjokolade søtet med kokosblomstsukker. Blandingen har et høyt innhold av kostfiber og er uten tilsatt salt.

Økologiske paranøtter : Diggbox

3. Økologiske paranøtter

Økologiske og Fairtrade paranøtter fra SUMA som kan nytes som en sunn snack eller brukes i mange retter og desserter.

Sukrin fra Funksjonell Mat: Diggbox

4. Sukrin fra Funksjonell Mat

Sukrin er et 100% naturlig, trygt og kalorifritt alternativ til sukker og kunstige søtstoffer. Kan brukes av diabetikere og alle som vil unngå sukker. Sukrin:1 er et granulert sukker akkurat som vanlig Sukrin. På grunn av at Sukrin:1 er er tilsatt en liten mengde stevia, har den samme søtningsgrad som sukker og kan brukes 1:1 (derav navnet). Vanlig Sukrin har ca 70% av søtsmaken til vanlig sukker.

Streich tomat & urter: Diggbox

5. Streich tomat & urter

Økologisk og glutenfri smørepålegg med tomat og urter. Laget fra kun naturlige ingredienser. Perfekt på skiven!

6. Pur gum cinnamon

Aspartamfri og sukkerfri tyggegummi søtet med 100% xylitol. Frisk pust med en søt og krydret kanelsmak! Naturlig og glutenfri.

Crazy Berry: Diggbox

7. Crazy Berry

Supermat rikt på C vitaimin og antioksidanter i engangsforpakning. Inneholder ikke kunstige farger eller smakstilsetninger.En blanding av nypepulver(40%), aroniapulver(40%), camu camu pulver(10%) og acerolapulver (10%). Alle ingredienser er økologiske og plantebaserte. Passer for de som ønsker å kunne ta med seg en liten hendig engangsporsjon med pulverblanding av C-vitaminrike bær. Perfekt å ha med på tur, eller i veska. Bland poseinnholdet med vann eller melk. Rør godt ut.

Bestill
Gå til nettbutikk