Du finner følgende godsaker i juli-boksen:

Suma Omega frømiks

1. Økologisk Omega 3 frømiks fra SUMA

Økologisk frømiks rik på Omega 3. Nyt denne miksen av gresskar, solsikkefrø, linfrø og sesamfrø i frokostblanding, smoothies, salater eller som en sunn snack.

Berit Nordstrand mørk sjokolade nøttemiks

2. Nøttemiks med mørk sjokolade

Denne nøttemiksen består av peanøtter røstet i rapsolje, naturelle nøtter, og mørk sjokolade søtet med kokosblomstsukker. Blandingen har et høyt innhold av kostfiber og er uten tilsatt salt.

Suma paranøtter

3. Økologiske paranøtter

Økologiske og Fairtrade paranøtter fra SUMA som kan nytes som en sunn snack eller brukes i mange retter og desserter.

Sukrin:1 fra Funksjonell mat

4. Sukrin fra Funksjonell Mat

Sukrin er et 100% naturlig, trygt og kalorifritt alternativ til sukker og kunstige søtstoffer. Kan brukes av diabetikere og alle som vil unngå sukker. Sukrin:1 er et granulert sukker akkurat som vanlig Sukrin. På grunn av at Sukrin:1 er er tilsatt en liten mengde stevia, har den samme søtningsgrad som sukker og kan brukes 1:1 (derav navnet). Vanlig Sukrin har ca 70% av søtsmaken til vanlig sukker.

Streich pålegg med tomat og urter

5. Streich tomat & urter

Økologisk og glutenfri smørepålegg med tomat og urter. Laget fra kun naturlige ingredienser. Perfekt på skiven!

6. Pur gum cinnamon

Aspartamfri og sukkerfri tyggegummi søtet med 100% xylitol. Frisk pust med en søt og krydret kanelsmak! Naturlig og glutenfri.

Crazy Berry: Diggbox

7. Crazy Berry

Supermat rikt på C vitaimin og antioksidanter i engangsforpakning. Inneholder ikke kunstige farger eller smakstilsetninger.En blanding av nypepulver(40%), aroniapulver(40%), camu camu pulver(10%) og acerolapulver (10%). Alle ingredienser er økologiske og plantebaserte. Passer for de som ønsker å kunne ta med seg en liten hendig engangsporsjon med pulverblanding av C-vitaminrike bær. Perfekt å ha med på tur, eller i veska. Bland poseinnholdet med vann eller melk. Rør godt ut.