Du finner følgende godsaker i juli-boksen:

Chiafrø økologisk Purasana

1. Chiafrø fra Purasana

Disse lille frøene er proppfulle av næringsstoffer som er supergode for kroppen: proteiner, Omega 3, vitaminer, mineraler og kostfiber. I tillegg til dette har de en god effekt på fordøyelsen og gi deg naturlig energi. Purasanas chiafrø er de beste du kan få – økologiske og ubehandlet. Bruk dem i smoothies, desserter, frokostblandinger og bakst. Frøene kroppen vil takke deg for:)

DiggBox: Roobiotic ball cacao maca

2. Roobiotic ball Cacao Maca

En deilig raw energy ball med kakao og maca beriket med bakterier som er bra for fordøyelsen. Maca kan øke vitalitet. Kakao bidrar til en “sjokoladeaktig” smak. Vegansk, gluten- og soyafri.

Chocolate Walnut bar økologisk Get Raw

3. Chocolate Walnut bar

Økologisk raw snack bar med fyldig smak av sjokolade og biter av valnøtter som utgjør en himmelsk kombinasjon. Rik på antioksidanter – rett og slett bare en digg råbar. Vegansk, økologisk og glutenfri. Allergener: kan inneholde spor av nøtter.

Jealous Sweets grizzly bears

4. Jealous Sweets grizzly bears

Deilige gummibjørner laget fra frukt med smak av sitron, eple, appelsin og jordbær. Vegansk og glutenfri. Kun fra naturlige ingredienser. Passer som helgekos for både barn og voksne.

Fruktkuler med mango og pasjonsfrukt: Diggbox

5. Fruktkuler med mango og pasjonsfrukt

Smilings fruktkuler med mango og pasjonsfrukt er en god liten snack for deg selv og dine barn! Inneholder kun naturlige ingredienser. Fruktkulene er laget fra Fairtrade-sertifiserte ingredienser for å garantere etisk forsvarlige arbeidsvilkår for bønder og dem som jobber med råvarene i Ghana.

Moroccan Mint te økologisk Numi

6. NUMI Moroccan Mint

Denne økologiske teen med en deilig søt peppermyntesmak er det lett å bli hekta på! Ikke overraskende fordi NUMI er den eneste teen på markedet som ikke inneholder konsentrater for å påvirke smak og farge. Kun de beste bladene fra te-planten brukes. Teen er Fairtrade-sertifisert da Numi bryr seg om landarbeiderne som plukker teen. Men det beste er at NUMI te gir deg mye mer smak enn andre typer te:) Koffeinfri.

Smiling bar med kaffe og kakao: Diggbox

7. Smiling bar med kaffe og kakao

Smiling bar med kakao og kaffe er en snackbar som passer godt som et mellommåltid hele dagen. Den er økologisk og Fairtrade, samt laget fra kun naturlige ingredienser. På grunn av barens naturlige ingredienser kan den inneholde små biter av nøtteskal eller kjerner fra dadler.

DiggBox: Kookie Cat Vanilla Choc Chip

8. Kookie Cat Vanilla Choc Chip

Håndlaget kjeks med en delikat smak av bourbonvanilje toppet med deilige sjokoladebiter. Den er økologisk, vegansk og glutenfri uten tilsatt sukker. Produsert uten bruk av sprøytemidler, inneholder ikke konserveringsmidler og alle ingrediensene er sertifisert organiske. Allergener: havre, cashewnøtter.