Vi gjør sunn snacking enkelt for deg som ikke tåler gluten! Oppdag en kasse med unike gluten- og hvetefrie godbiter som smaker himmelsk. Perfekt for voksne med alle former for gluten- eller hveteintoleranse, også laktose- og melkeproteinintoleranse i tillegg, og for deg som ønsker å spise mindre gluten. November-boksen var fylt med følgende godbiter:

Spicy Bananas Chips fra Renée Voltaire

Chips fra Renée Voltaire laget av matbananer i Peru som plukkes med hånd på en liten plantasje ved kysten. Matbananer har en mindre søt smak enn vanlige bananer. Chipsen er stekt i ekstra fin solsikkeolje (high oleic sunflower oil) og krydret med chili. Et godt krydret alternativ når du er blitt lei av den vanlige potetchipsen og ønsker å prøve noe annerledes! Sunnere snacks som er like verdsatt til fredagkosen som til festen. Glutenfri, melkefri og vegansk.

2. Håndlaget sjokolade fra Cacaoland

DEILIG SJOKOLADE MED SMAK AV HØST! Økologisk sjokolade som er håndlaget av Cacaoland spesielt for DiggBox! Den er eksklusiv og kan ikke kjøpes andre steder. Mørk sjokolade med saftige tranebær, knasende gresskarkjerner og delikate blomster med kanel og kardemomme på toppen. Melke – og glutenfri selvklart. Cacaoland kan mye om sjokolade og lager helt uimotståelige sjokolader med hånd.

Denne snackbaren er laget av 100% naturlige ingredienser, med kokosflak og deilig kakao. Den er fri for raffinert sukker og inneholder isomaltulose som har en lav glykemisk indeks. Den absorberes saktere enn vanlig sukker, og varer lenger, noe som gjør at man unngår svingninger i blodsukkeret når man spiser den. Isomaltulose er en naturlig kilde av glukose og fruktose.

  • Naturlige ingredienser
  • Glutenfri, soyafri og nøttefri
  • Plantebasert
  • Uten tilsatt sukker
  • Passer som et velsmakende mellommåltid når du er på farten, eller før/etter treningsøkten.

Perfekt å ha med seg når blodsukkernivået faller.En sunn snack som holder deg sterk!

Denne fruktteen fra Terra Tee® vekker tropiske drømmer med ekte biter av appelsin og pasjonsfrukt. Den er deilig på vinterstid – gir deg en varm kosestund og får deg til å tenke på en eksotisk strandferie med en fristende aroma av tropiske frukt. På sommerstid er den like god som et forfriskende glass iste. I tillegg til den deilige tropiske smaken, er dette en te av høy kvalitet. Produsenten Terra Tee® bruker teposer laget av nedbrytbar høykvalitetsmateriale. Selve teen inneholder store biter av frukt. Den er økologisk og vegansk.

  • Ikke bare fruktsmak, men ekte fruktbiter: Terra Tee® overrasker positivt med store biter av ekte appelsin og pasjonsfrukt.
  • Kan nytes året rundt: Kos deg med en kopp varm og fruktig te på vinterstid eller et glass iste på sommerstid. Den er like god!
  • Økologisk: Økologiske ingredienser og nedbrytbare teposer. Ingen plast.

Ta deg en pause og slapp av med en kopp av denne deilige og koffeinfrie teen. Unn deg selv en kosestund.

Er du en ekte karamellelsker og karamellkjenner?:) Nå kan du glede deg til nye KuhBonBon Double Choc karameller som inneholder en ekstra dose kakaonibs! Disse karamellene nytes og skrytes av matkjennere i hele verden fordi de er uimotståelige. Dette er karameller/fudge i verdensklasse som lages av kun de beste ingredienser som er plantebasert og glutenfri, og med en god dose kjærlighet.

Disse karamellene er myke og deilige, de bringer fram et smil og søte barndomsminner.  Søtet med uraffinert rørsukker, med økologisk kokosmelk og kakao av høyeste kvalitet, smaker de himmelsk.

Putt en håndfull av disse smaksrike karamellene i lomma og nyt dem hvor og når som helst – akkurat som et barn:)

Dette er et must for alle godterielskere. Vi digger dem!

Cashew naturell fra Smiling

6. Cashew Naturell fra Smiling

Smiling cashewnøtter uten salt er økologiske og Fairtrade-merket. De dyrkes av bønder i den afrikanske byen Kpanan. Nøttene produseres lokalt under etiske vilkår. Cashewnøtter er rike på jern, protein, fiber, zink, magnesium og fosfor. Kjempegode som sunn snacks eller mellommåltid. Glutenfri og melkefri.
ChocOat Sweet Licorice

Nydelige økologiske brownies med ekstra mye sjokoladesmak. En deilig økologisk energikule laget av tørket frukt og nøtter som har en rik kakaosmak og uimotståelige sjokoladeflak i seg. Den er rett og slett deilig, også allergivennlig og uten raffinert sukker. Den er altfor lett å bli hekta på, så kos deg med måte. Hvis du ikke kan stå imot – ikke noe fare, den inneholder kun 160 kcal:) Glutenfri og plantebasert.

Roobiotic ball Choc Chip Matcha

En deilig rå energikule med kakao og matcha beriket med bakterier som er bra for fordøyelsen. Mange mener at Matcha har revitaliserende effekt på kroppen. Mint og sprø mørke sjokoladebiter bidrar til en forfriskende smak. Vegansk, gluten- og soyafri. Inneholder den probiotiske melkesyrebakterien Lactobacillus acidophilus (vegansk). Først og fremst er Roobiotic Balls et godt alternativ for de som ønsker seg sunn snacks. Næringsprofilen til produktet tilfredstiller kravene til et mellommåltid med en fin balanse mellom proteiner, fett og karbohydrater. Laktosefri, glutenfri og vegansk.

Rookies kjeks med sjokolade og hasselnøtt

Supergod kjeks i porsjonspakning på 40g. Hver kjeks inneholder kun 176 kcal så dette er en sunn snack man kan nyte med god samvittighet. I tillegg så er Rookies økologiske, melkefri, veganske og glutenfri og har et høyt innhold av fiber.