Du finner følgende godsaker i september-boksen:

Jom Wild Raspberry

1. Jom Wild Raspberry

Jom Organic Candy er økologisk og allergivennlig godteri produsert i Sverige. Svensk vingummi når det er aller best. Dette er en pose med deilig vingummi med en smak av modne bringebær. Tenk naturlig sødme av ferske nyplukkede bringebær. Søt med et perfekt snev av syrlighet. Jom har skapt en unik oppskrift med ingredienser av høyeste kvalitet, der både smak og konsistens er i fokus. Deres smaker er spesielt utviklet for å frambringe den beste smaksopplevelsen som holder lenge. JOM står for Just One More og som navnet antyder er deres godteri så utrolig smakfullt at man ikke kan motstå en bit til. JOM er godteri som kan spises av alle med god samvittighet.

Perkier Bites Sjokolade og Peanøtt

2. Perkier Bites med sjokolade og peanøtt

Smakfulle sjokoladekuler med et høyt innhold av protein, næringsrik energi og fiber. Perkier sjokoladekuler smaker herlig – en deilig sjokolade smak er kombinert med den umiskjennlige smaken av crunchy peanøtter. Melke-, hvete- og glutenfri. Uten palmeolje.

Perkier quinoa bar m/kakao peanøtt karamell

3. Perkier Quinoa Bar med kakao, peanøtter og karamell

Kanskje Perkiers beste bar noensinne. Sprø peanøtter, kaldpresset rå kakao med et lite dryss av salt og herlig karamell. Ikke rart dette smaker godt. Den har et høyt proteininnhold (6 gr per bar) og et høyt innhold av prebiotikafiber (5 gr). Gluten- og hvetefri, uten melk og palmeolje. Egnet for vegetarianere og veganere.

4. Bar med sitron og ingefær fra Smiling

Smiling bar med sitron og ingefær er en snackbar som passer godt som et mellommåltid hele dagen. Den er økologisk og Fairtrade, samt laget fra kun naturlige ingredienser. På grunn av barens naturlige ingredienser kan den inneholde små biter av nøtteskall eller kjerner fra dadler.

Malmö sjokoladebar m/karamell og ristet kokos

5. Malmø Minibar med karamell og ristet kokos

Denne sjokoladen må smakes på, det er umulig å beskrive hvor god den faktisk er! Den har 54% mørk melkesjokolade med deilig karamellsmak toppet med ristet kokos. Passer perfekt som en liten gave, til kaffen eller til et fint avbrekk i hverdagen. Den er økologisk og kakaoen er Fairtrade. Malmö Chokladfabrik har siden 2016 mottatt over 33 priser for sine fantastiske sjokolader. Fabrikken er fri for nøtter, gluten, soya lecitin og egg.

Organique Vegee bakt chips med grønnsaker

6. Organique Vegee bakt chips med grønnsaker

Smakfull økologisk ovnsbakt chips med grønnsaker. Bakt i ovn ved lav temperatur for best mulig smak.
Laget med gulrot, rødbeter og brokkoli. Opptil 60% mindre fett enn vanlig potetchips,  inneholder ikke transfett.

Cashew med havsalt fra Smiling

7. Smiling casshewnøtter med havsalt

Smiling cashewnøtter med havsalt er økologiske og Fairtrade-merket. De dyrkes av bønder i den afrikanske byen Kpanan. Nøttene produseres lokalt under etiske vilkår. Cashewnøtter er rike på jern, protein, fiber, zink, magnesium og fosfor. Kjempegode som en sunn snack eller mellommåltid.

Portlebay Popcorn Chili and Lime

8. Portlebay Popcorn Chili and Lime

Håndlaget deilig popcorn krydret med chili og lime.  Annerledes og mye mer smakfullt enn vanlig popcorn! Fullkorn, naturlig og fri for alle allergener. Den har et høyt fiberinnhold og er perfekt som en sunn snack.

Matcha Cacao Probiotica Ball fra Purabon

9. Purabon energikule med matcha og kakao

Dette er rett og slett den deiligste energikulen vi har smakt! Med bare naturlige ingredienser og massevis av smak, er PURABON proteinkule en gluten-, melke- og sukkerfri matbit som du kan nyte skyldfri hver dag! Pakket full av ren godhet, PURABON-proteinkuler er en rik kilde til næringsstoffer, vitaminer og mineraler. Og enda bedre, de smaker fantastisk også! Purabon er et australsk eid helsematselskap som tilbyr naturlige, deilige og plantebaserte protein kuler pakket med ren godhet. De har laget en deilig kule fra de fineste ingrediensene og fritt fra alt søppel – kjærlig laget, pakket og sendt av PURABON-laget. Vi håper du elsker dem så mye som vi gjør!

Gregory's Tree Fruit with a Twist

10. Gregorys Tree Double Fruit Twists

Gregory’s Tree tilbyr smakfulle økologiske frukt snacks som gir deg varig energi. De har bare 60 kalorier og utgjør en av dine anbefalte fem om dagen. De kan nytes på farten, på tur, på kontoret, før og etter trening. Plantebasert og glutenfri, med kun naturlige ingredienser.

Get Raw smulpaj med sjokolade

11. Get Raw Smulpaj med sjokolade

Endelig en cookie som du kan spise hver dag med god samvittighet! Sjekk ut denne rå sjoko-havrecookieen fylt med masse digg for sansene. Glutenfri havre, nøttesmør, kokosblomstsirup og sjokoladebiter – en uimotståelig kombinasjon. Økologisk, vegansk og glutenfri. Perfekt som snack eller mellommåltid.

Moo Free Minibar Bunnycomb

12. Moo Free Minibar Bunnycomb

Den allergivennlige sjokoladen har en deilig honningsmak i hver eneste bit. Denne melkefrie, glutenfrie og økologiske sjokoladen smaker faktisk som melkesjokolade! For å oppnå dette er kumelk erstattet med rismelk for å skape en deilig melkesjokoladesmak som ikke krever en eneste ku. Til slutt, fordi produsenten bryr seg om deg og miljøet, blir alle melkefrie sjokolader laget av økologiske og etisk skaffede ingredienser innpakket i morsom, miljøvennlig emballasje.