På jakt etter snacks som er bra for helsen, miljøet og dyrelivet? Unn deg vår kasse med plantebaserte godsaker som smaker deilig. Perfekt for deg som ønsker å spise mer bærekraftig, ikke tåler melk, egg og andre animalske allergener, er vegetarianer eller veganer. November-boksen var fylt med følgende godbiter:

Nydelig melkefri sjokolade av rismelkpulver og med crispy hasselnøttfyll. Denne kremete delikatessen er raffinert med fineste fylling av ristede hasselnøtter, som beriker smaken med en nydelig sprø komponent. Minimum 36% kakao. Økologisk, glutenfri og soyafri. Vivani’s sjokolade og sjokoladeprodukter er produsert i Ludwig Weinrichs familiebedrift, en bedrift som har produsert kvalitetssjokolade i mer enn 100 år. Tradisjonelt håndverk og kunnskap er brukt for å utvikle Vivanis fantastiske sortiment. Høy kvalitetskontroll, sunn landbruksproduksjon der råvarene kommer fra og Fairtrade står i fokus for Vivani.

2. Håndlaget sjokolade fra Cacaoland

DEILIG SJOKOLADE MED SMAK AV HØST! Økologisk sjokolade som er håndlaget av Cacaoland spesielt for DiggBox! Den er eksklusiv og kan ikke kjøpes andre steder. Mørk sjokolade med saftige tranebær, knasende gresskarkjerner og delikate blomster med kanel og kardemomme på toppen. Melke – og glutenfri selvklart. Cacaoland kan mye om sjokolade og lager helt uimotståelige sjokolader med hånd.

Denne snackbaren er laget av 100% naturlige ingredienser, med kokosflak og deilig kakao. Den er fri for raffinert sukker og inneholder isomaltulose som har en lav glykemisk indeks. Den absorberes saktere enn vanlig sukker, og varer lenger, noe som gjør at man unngår svingninger i blodsukkeret når man spiser den. Isomaltulose er en naturlig kilde av glukose og fruktose.

 • Naturlige ingredienser
 • Glutenfri, soyafri og nøttefri
 • Plantebasert
 • Uten tilsatt sukker
 • Passer som et velsmakende mellommåltid når du er på farten, eller før/etter treningsøkten.

Perfekt å ha med seg når blodsukkernivået faller.En sunn snack som holder deg sterk!

Denne økologiske fruktteen fra Terra Tee® fortryller deg med en aroma av søte jordbær og pasjonsfrukt. Den er deilig på vinterstid og gir deg en varm kosestund med sommerfrukt. På sommerstid er den like god som et glass iste.

I tillegg til den deilige fruktige smaken, er dette en te av høy kvalitet. Produsenten Terra Tee® bruker teposer laget av nedbrytbar høykvalitetsmateriale. Selve teen inneholder store biter av jordbær og pasjonsfrukt. Den er økologisk og vegansk.

 • Ikke bare fruktsmak, men ekte fruktbiter: Terra Tee® overrasker positivt med store biter av ekte jordbær og pasjonsfrukt.
 • Kan nytes året rundt: Kos deg med en kopp varm og fruktig te på vinterstid eller et glass iste på sommerstid. Den er like god!
 • Økologisk: Økologiske ingredienser og nedbrytbare teposer. Ingen plast.

Ta deg en pause og slapp av med en kopp av denne deilige og koffeinfrie teen. Unn deg selv en kosestund.

Mango Cashew Coconut fra Smiling

En deilig snackpose med en miks av kokos, cashewnøtter og tørket mango. Ingenting annet er tilsatt en litt havsalt. Økologisk og Fairtrade-sertifisert. Kjempegode som sunn snacks eller mellommåltid. Glutenfri, melkefri og vegansk.

Økologiske chips laget av naturlig kikertpure: en knasende og trendy snack.

Denne hummuschipsen er laget av tørket kikertpure og overrasker med sin autentiske smak. Den stekes på en lav varme og tilsatt en smaksrik paprikapulver. Perfekt som en snack for en kinokveld ute eller hjemme.

 • Økologisk: Alle ingredienser, blant annet kikerter, er av høy kvalitet, økologiske og dyrket på en bærekraftig måte.
 • Plantebasert/Vegansk: Ingen animalske ingredienser og kunstige tilsetningsstoffer
 • Naturlig glutenfri: glutenfrie ingredienser og en glutenfri produksjonsprosess.

Er du en ekte karamellelsker og karamellkjenner?:) Nå kan du glede deg til KuhBonBon karameller som nytes og skrytes av matkjennere i hele verden fordi de er uimotståelige. Disse karamellene/fudge i verdensklasse lages av kun de beste ingredienser som er plantebasert og glutenfri, og med en god dose kjærlighet. Disse karamellene er myke og deilige, de bringer fram et smil og søte barndomsminner.  Søtet med uraffinert rørsukker, med økologisk kokosmelk og kakao av høyeste kvalitet, smaker de himmelsk.

Putt en håndfull av disse smaksrike karamellene i lomma og nyt dem hvor og når som helst – akkurat som et barn:)

Dette er et must for alle godterielskere. Vi digger dem!

Roobiotic ball Choc Chip Matcha

En deilig rå energikule med kakao og matcha beriket med bakterier som er bra for fordøyelsen. Mange mener at Matcha har revitaliserende effekt på kroppen. Mint og sprø mørke sjokoladebiter bidrar til en forfriskende smak. Vegansk, gluten- og soyafri. Inneholder den probiotiske melkesyrebakterien Lactobacillus acidophilus (vegansk). Først og fremst er Roobiotic Balls et godt alternativ for de som ønsker seg sunn snacks. Næringsprofilen til produktet tilfredstiller kravene til et mellommåltid med en fin balanse mellom proteiner, fett og karbohydrater. Laktosefri, glutenfri og vegansk.

Kookie Cat Chia Lemon

Håndlaget kjeks med sødme fra næringsrike chiafrø og kokosnøtt med en anelse sitron. Et forfriskende tilskudd til en aktiv hverdag. Den er økologisk, vegansk og glutenfri uten tilsatt sukker. Produsert uten bruk av sprøytemidler, inneholder ikke konserveringsmidler og alle ingrediensene er sertifisert organiske. Disse kjeksene passer som et godt mellommåltid, som tursnack eller når du skal servere gjester noe godt.