Du finner følgende godsaker i september-boksen:

Jom Sour Blueberry

1. Jom Sour Blueberry

Jom Organic Candy er økologisk og allergivennlig godteri produsert i Sverige. Svensk vingummi når det er aller best. Velsmakende syrlige vingummier med blåbærsmak dyppet i syrlig sukker. De er laget av naturlige ingredienser og smaker virkelig godt. Jom har skapt en unik oppskrift med ingredienser av høyeste kvalitet, der både smak og konsistens er i fokus. Deres smaker er spesielt utviklet for å frambringe den beste smaksopplevelsen som holder lenge. JOM står for Just One More og som navnet antyder er deres godteri så utrolig smakfullt at man ikke kan motstå en bit til. JOM er godteri som kan spises av alle med god samvittighet.

Perkier Bites Sjokolade og Peanøtt

2. Perkier Bites med sjokolade og peanøtt

Smakfulle sjokoladekuler med et høyt innhold av protein, næringsrik energi og fiber. Perkier sjokoladekuler smaker herlig – en deilig sjokolade smak er kombinert med den umiskjennlige smaken av crunchy peanøtter. Melke-, hvete- og glutenfri. Uten palmeolje.

Ginger Chews mango peppermynte Renée Voltaire

3. Ginger chew mini mix med mango og peppermynte

En pose med deilige ingefærkuler. Renée Voltaire Ginger Chews er veganske og glutenfrie myke kuler laget fra fersk ingefær og smaksatt med søt mango og forfriskende peppermynte. Kulene er laget fra fersk ingefær og rullet i tapioka fra kassavaroten. En smak av ekte sommer!

Lakrisstang fra Renée Voltaire

4. Renee Voltaire lakrisstang

Lakrisstang fra Renée Voltaire er en økologisk og vegansk lakrisstang med smaken av deilig lakris. Lakrisen er av ekte, finsk kvalitet og er en fryd for smaksløkene.

Minibar med appelsin og ingefær Malmø

5. Minibar med appelsin og ingefær fra Malmø

Denne baren av mørk sjokolade byr på en spennende smakskombinasjon av søt og syrlig. Appelsinens deilige sødme og ingefærens distinkte smak skaper, sammen med den dype opplevelsen som sjokoladen gir en suveren kombinasjon. Økologisk og Fairtrade! Passer perfekt som en liten gave, til kaffen eller til et fint avbrekk i hverdagen.  Malmö Chokladfabrik har siden 2016 mottatt over 33 priser for sine fantastiske sjokolader. Fabrikken er fri for nøtter, gluten, soya lecitin og egg.

Organique Vegee bakt chips med grønnsaker

6. Organique Vegee bakt chips med grønnsaker

Smakfull økologisk ovnsbakt chips med grønnsaker. Bakt i ovn ved lav temperatur for best mulig smak.
Laget med gulrot, rødbeter og brokkoli. Opptil 60% mindre fett enn vanlig potetchips,  inneholder ikke transfett.

Cashew med havsalt fra Smiling

7. Smiling casshewnøtter med havsalt

Smiling cashewnøtter med havsalt er økologiske og Fairtrade-merket. De dyrkes av bønder i den afrikanske byen Kpanan. Nøttene produseres lokalt under etiske vilkår. Cashewnøtter er rike på jern, protein, fiber, zink, magnesium og fosfor. Kjempegode som en sunn snack eller mellommåltid.

Portlebay Popcorn Sweet and Salty

8. Portlebay Popcorn Sweet and Salty

Deilig popcorn med rå rørsukker og havssalt.  Fullkorn, naturlig og fri for alle allergener. Den har et høyt fiberinnhold og er perfekt som en sunn snack.

Matcha Cacao Probiotica Ball fra Purabon

9. Purabon energikule med matcha og kakao

Dette er rett og slett den deiligste energikulen vi har smakt! Med bare naturlige ingredienser og massevis av smak, er PURABON proteinkule en gluten-, melke- og sukkerfri matbit som du kan nyte skyldfri hver dag! Pakket full av ren godhet, PURABON-proteinkuler er en rik kilde til næringsstoffer, vitaminer og mineraler. Og enda bedre, de smaker fantastisk også! Purabon er et australsk eid helsematselskap som tilbyr naturlige, deilige og plantebaserte protein kuler pakket med ren godhet. De har laget en deilig kule fra de fineste ingrediensene og fritt fra alt søppel – kjærlig laget, pakket og sendt av PURABON-laget. Vi håper du elsker dem så mye som vi gjør!

Gregory's Tree Fruit with a Twist

10. Gregorys Tree Double Fruit Twists

Gregory’s Tree tilbyr smakfulle økologiske frukt snacks som gir deg varig energi. De har bare 60 kalorier og utgjør en av dine anbefalte fem om dagen. De kan nytes på farten, på tur, på kontoret, før og etter trening. Plantebasert og glutenfri, med kun naturlige ingredienser.

Moo Free sjokoladebar med appelsin

11. MooFree sjokoladebar med appelsin

Den allergivennlige sjokoladen har en deilig appelsinsmak i hver eneste bit. Denne melkefrie, glutenfrie, økologiske og veganske sjokoladen smaker faktisk som melkesjokolade! For å oppnå dette er kumelk erstattet med rismelk for å skape en deilig melkesjokoladesmak som ikke krever en eneste ku. Til slutt, fordi produsenten bryr seg om deg og miljøet, blir alle melkefrie sjokolader laget av økologiske og etisk skaffede ingredienser innpakket i morsom, miljøvennlig emballasje.