Du finner følgende godsaker i mai-boksen:

Kookie Cat sjokoladekjeks - laktosefri og glutenfri

1. Kookie Cat Cacao Nibs Walnut

Håndlaget kjeks med en delikat smak av næringsrik kakao, valnøtter og litt sødme fra rosiner. Den er økologisk, vegansk og glutenfri uten tilsatt sukker. Produsert uten bruk av sprøytemidler, inneholder ikke konserveringsmidler og alle ingrediensene er sertifisert organiske. Allergener: havre, cashewnøtter, valnøtter.

Clearspring on the go apple & mango

2. Clearspring on the go apple & mango 

Clearspring fruktpuree av økologisk frukt. Kun naturlige ingredienser uten konsentrater og søtningsmidler. Ett av fem om dagen, både for barn og voksne:)

Kakaofudge økologisk Super Fudgio

3. Kakaofudge, Super Fudgio

Økologisk og vegansk fudge (myk karamell) med nydelig naturlig kakaosmak. Kumelk er erstattet med kakaomelk. Et gluten- og laktosefritt alternativ hvor kokosnøttsukker brukes som søtning. Inneholder ikke kunstige farger eller smakstilsetninger. Allergener: kan inneholde sesam.

4. Organix carrot stiks

Økologiske sprø gulrotstenger som passer for barn over 7 måneder.  Utformet spesielt for små barnehender og -munner:) Kun naturlige og rene ingredienser. Uten melk og gluten.

Organix riskaker med eple

5. Organix apple rice cakes

Økologiske riskaker med eple. Glutenfri og vegansk. Uten kunstige farger og konserveringsmidler. Utformet spesielt for små barnehender og -munner:) Gluten- og melkefri.

6. Saltå Kvarn Rosiner

Saltå Kvarn sin sultanrosin kommer fra en lys drue med fin sødme. Druene dyrkes i vestre Tyrkia, hjertet for den økologiske druedyrkningen. Rosinen er soltørket og usvovlede, noe som gjør de ekstra søte og aromatiske. Passer perfekt som mellommåltid, i grøt og müsli, eller i brød og kaker.

DiggBox: Moofree banansjokolade organic

7. Moofree Banana Bar

Mann trenger ikke å velge usunt når man vil kose seg. Prøv denne allergivennlige sjokoladen som er laget av økologiske og etisk frembrakte ingredienser innpakket i morsom, miljøvennlig emballasje. Vegansk, økologisk, glutenfri, hvetefri og soyafri. Perfekt som helgekos uten noen form for skyldfølelse.

8. Streich for barn pålegg

Streich for barn er et økologisk, melkefritt smørepålegg laget av solsikkefrø, tomatpurè m.m. og søtet med eplejuice.

Kan også brukes i sauser, supper, dip, dressinger og som tilbehør til middagsretter.

Noen oppskrifter og tips: https://www.zwergenwiese.de/en/rezepte/enjoy-zwergenwiese-spreads-some-serving-suggestions/

Naturlig fri for melkeprodukter (kasein og laktose), gluten, hvete og soya.