Du finner følgende godsaker i mai-boksen:

DiggBox: Roobiotic ball cacao maca

1. Roobiotic ball Cacao Maca

En deilig raw energy ball med kakao og maca beriket med bakterier som er bra for fordøyelsen. Maca kan øke vitalitet. Kakao bidrar til en “sjokoladeaktig” smak. Vegansk, gluten- og soyafri.

Sjokolade Liquorice Sea Buckthorn økologisk Goodio

2. Goodio Sjokolade Licorice & Sea Buckthorn

Vi må ærlig innrømme at dette er en av de beste veganske sjokoladene vi har smakt så langt (og vi har smakt mange!). Søt lakris og syrlig nordisk tindved gir sjokoladen en harmonisk og spennende smaksopplevelse. Sunn er den også – rå, økologisk, fri for tilsetningsstoffer og søtet med kokosblomstsukker:) En uforglemmelig smaksopplevelse! Gluten- og soyafri, samt fri for raffinert sukker. Allergener: produsert på en fabrikk som også prosesserer nøtter.

aivar diggbox

3. Aivar, Pelagonia

Deilig grillet paprika smaksatt med grillet aubergine. Et perfekt tilbehør til vegansk ost, pasta, smørbrød, i wraps og til veganske kjøtterstatninger. Prøv den også som pizzasaus eller som pålegg på knekkebrød. Vegansk og glutenfri.

DiggBox: Mango uten sukker

4. Mango, tørket & skivet, Manna Premium

Søte tørkede skiver av økologisk mango. Mango er rik på vitamin C som styrker immunsystemet og øker opptaket av jern fra andre matvarer. Den er også en kilde til folat som reduserer tretthet og utmattelse. Den kan bidra til vektreduksjon, bedre fordøyelse og styrke immunforsvaret. Produsert uten ved bruk av sprøytemidler eller kunstgjødsel. Ingen tilsetningsstoffer. Passer godt som sunne snacks, i is, desserter eller bakverk.

DiggBox, Get Raw Raspberry Almond

5. Get Raw! Raspberry Almond Bar

Juicy Bringebær, søt vanilje og crunchy mandler? Ja, takk! Hemmeligheten bak denne smakseksplosjonen av en rå snackbar er masse ekte bringebær. Den er pakket med C-vitamin og antioksidanter. Rett og slett bare en digg råbar! Vegansk, økologisk og glutenfri. Allergener: kan inneholde spor av nøtter.

6. Clearspring organic rice cakes multi-grain

Clearspring puffede riskaker er lette og sprø og er en deilig snack rett ut fra pakken eller servert med pålegg. De er sunne og inneholder lite fett. Et sunt alternativ til brød og andre kjeks. Kakene er laget av sertifiserte økologiske korn og havsalt ved hjelp av tradisjonell japansk vakuumoppvarmingsmetode.

Kan inneholde spor av sesamfrø.

7. Clearspring organic seaveg crispies med chili

Tynne og sprø ristede nori-snacks (sprø tang) som er laget med bare fem enkle ingredienser: nori vokst i det klare vannet utenfor kysten av Korea, uberørt havsalt og økologisk olje og chili. Bakt i bare noen få sekunder for å produsere denne smakfulle, praktiske og næringsrike snacken. Lekkert på egenhånd, med sushi eller drysset over salater. Den er glutenfri, vegansk og har et høyt fiberinnhold. Inneholder ingen tilsetningsstoffer eller konserveringsmidler. Kun 28 kalorier per pakke.

8. Jealous Sweets tropical wonder

Deilige veganske gummibiter med smak av mango, melon, ananas og grapefrukt. De er glutenfri og laget uten kunstige farger eller konserveringsmidler.