Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Oppskrifter
Artikler

Vantastic Foods Schakalotta, 100 g

65, -

Tilgjengelighet 19 på lager

Fri frakt over 999, -
Frakt fra 79 kr
Gratis frakt over 999 kr
Rask levering - 1 - 4 virkedager

Disse sjokoladebarene med mandelfyll er en drøm for dem som elsker godteri. Hver bar inneholder silkemyk plantebasert krem dekket av knasende Schakalode.

 

Vantastic Foods SCHAKALOTTA vegansk sjokolade, 100 g

Vantastic Foods SCHAKALOTTA vegansk sjokolade er laktosefri. Disse sjokoladebarene med mandelfyll er en drøm for dem som elsker godteri. Hver bar inneholder silkemyk plantebasert krem dekket av knasende Schakalode.

Dette er en uimotståelig snackbar som bringer fram søte barndomsminner! Schakalotta passer perfekt for de som har en søtt tann, uansett alder.  Med Schakalotta er du garantert en fantastisk smaksopplevelse.

  • Crunchy på utsiden, silkemyk inne: Vantastic Foods SCHAKALOTTA vegansk sjokolade er fylt med krem og dekket av smaksfull Schakalode.
  • Plantebasert: Laktosefri, bærekraftig, ingen animalske ingredienser. Vantastic Foods SCHAKALOTTA sjokolade er laktosefri og vegansk.
  • Uten palmeolje og soya: Kan nytes med god samvittighet.

Prøv Vantastic Foods SCHAKALOTTA vegansk sjokolade i dag.

Om produsent 

Vantastic Foods har levert velsmakende plantebaserte matvarer til markedet i 15 år nå, og står for veganske verdier. Vår oppgave er å inspirere flere og flere til å glede seg over en bærekraftig livsstil med deilige produkter laget av ingredienser som ikke går utover miljøet. Med utgangspunkt i mange års erfaring og kompetanse lager de stadig flere nye og unike veganske produkter.

I 2004 spurte Tobias Graf seg selv om det var mulig å skape et helt vegansk merke på det europeiske markedet med et komplett sortiment og derved inspirere folk. Det viste seg til å være mulig! I dag tilbyr Vantastic Foods over 200 matvarer og er kjent i hele Europa.

Produktene deres er ikke bare plantebaserte alternativer – alle Vantastic-matprodukter er unike og på ingen måte er dårligere på smak enn produkter med animalske ingredienser.

De håper at spesialitetene deres gjør det mulig for flere og flere å spise vegansk hver dag uten å måtte klare seg uten de rettene de var vant med før de ble veganere. Du kan være sikker på at disse produktene er bra for miljøet og dyrene. Veganske produkter fra Vantastic Foods er ren glede med god samvittighet.

Vantastic Foods er klare over deres globale ansvar og velger ingrediensene basert på sosiale og miljørelaterte kriterier. En vesentlig del av deres sortiment er økologisk, og ingrediensene er bærekraftige. Soya som blir brukt dyrkes for eksempel i Donau-regionen på en naturlig måte.

Gjennom våre daglige handlinger og valg av produkter vi kjøper, kan vi alle utgjøre en forskjell.

Vekt 0.1 kg
Merkevare/produsent

Ingredienser

Sukker, kakaosmør (26%), maltodekstrin, kakaomasse (7,8%), solsikkeolje, mandel semolina (3,0%), kakaopulver (1,0%), konsistensmiddel: lecithin; salt, aroma.

 

Næringsinnhold

Næringsinnhold per 100 g.

Energi 2290 Kj/547 kcal
Fett 36 g, herav mettede fettsyrer 20 g
Karbohydrater 57 g, herav sukkerarter 42 g
Protein 2.3 g
Salt – mindre enn 0,25 g

Allergener

Fri for egg, melk, hvete, soya og gluten. Inneholder mandler. Kan inneholde spor av soya og andre nøtter.

Du liker kanskje også…

Rull til toppen