Er du på utkikk etter nye og spennende produkter og smaksopplevelser? DiggBox er en norsk nettbutikk som tilbyr unike og smaksrike produkter som er tilpasset din livsstil. Uansett om du foretrekker vegansk mat, lavfodmap mat, lavkarbo mat eller glutenfri mat, finner du alltid noe spennende hos oss. Vi tilbyr et bredt utvalg av matvarer som gjør det enkelt å sette sammen et mer spennende kosthold og som du ikke finner hos andre butikker og på nett. 

Vi importerer varer fra Tyskland og Storbritannia for å kunne tilby deg unike produkter som du ikke finner andre steder. Hos oss finner du spennende produkter av høy kvalitet. Vi er en importør og distributør av mange ledende internasjonale merker, blant annet Vantastic Foods, LoveRaw, Fody Foods, Bay’s Kitchen, Candy Kittens, Galaxy og mange flere.

Å handle fra oss er enkelt, raskt og problemfritt takket være en moderne nettbutikk med fleksible betalings- og leveringsbetingelser. Vi tilbyr en rask levering (2 – 3 virkedager) fra vårt lager i Oslo, samt utmerket og personlig kundeservice.

Velkommen til vårt univers av smaksrike og spennende produkter som lyser opp i hverdagen!

vegetarmat, lavfodmap, vegan mat
Handlekurv
Skroll til toppen
Rull til toppen